Annonce
Ugeavisen Øboen

Arbejdsgruppe kalder til info-møde om bredbåndsplan

I et tidligere interview med ugeavisen Øboen om sagen har torvholder i initiativgruppen Nicki Madsen sagt om bredbåndsprojektet på langeland at: "Det drejer sig også om at være på forkant med udviklingen i vores lokalområde. Her står han sammen med Anja Krohn - også fra initativgruppen" Privatfoto
På et møde i Bagenkophallen vil TDC svare på spørgsmål om bredbåndsplanen - på mødet vil man også have en foreløbig tidsplan med
Annonce

LANGELAND: Det er et bredt udsnit af øen, der får glæde af de 12,4 millioner kroner fra statens bredbåndspulje, som tilfalder Langeland. Således også i syd.

Derfor er der fredag 6. marts kl. 19 arrangeret et informationsmøde i Bagenkop-hallen. Det oplyser torvholder Nicki Madsen fra Arbejdsgruppen for hurtigt internet på Sydlangeland om.

Ifølge torvholderen vil repræsentanter TDC, der skal stå for bredbåndsarbejdet, være til stede på mødet. Her vil teleselskabet kunne svare på det spørgsmål, som folk på de berørte adresse måtte have.

Med til mødet vil TDC ligeledes have en foreløbig tidsplan over udrulingen af fibernet i de udvalgte områder på Sydlangeland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce