Annonce
Ugeavisen Øboen

Bøger blandt brød og basser

På den første dag med det mobile bibliotek i Humble Bageri dukkede forfatteren Mikael Josephsen , som var på camping i Ristinge, op og fik en sludder med kunderne, ligesom bibliotekets medarbejdere lykønskede forfatteren, som i år er blevet kåret med Danske Skønlitterære Forfatteres Hæderspris 2018. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Annonce

Humble: Hos Britta Andersen i Humble Bageri har man altid kunnet få morgenbrød og en kage til kaffen - samt en kop kaffe i den "lille café". Men nu kan indehaveren af bageriet også tilbyde en god bog eller flere.

Britta Andersen har nemlig indgået en aftale med Langelands Bibliotek, hvilket betyder at "det mobile bibliotek", der hidtil har stået i Sundehedshuset, nu i sommerperioden flytter til Humble Bageri.

For borgere og gæster i Humble betyder det nye tiltag, at bageriet i sommerperioden udvides med en ekstra service. Fra at være stedet, hvor man henter sit morgenbrød eller kagen til eftermiddagskaffen, kan man nu også på stedet få en sandwich og kager, varme og kolde drikke. Således kan bageriet være stedet i Humble, hvor man om formiddagen eller i eftermiddagstimerne mødes udenfor ved cafébordene til en kop friskbrygget kaffe med tilbehør, som i dette tilfælde er både brød og kager samt litteratur.

Det mobile Bibliotek rykker videre til Fiskeriets Hus i sommer og til Nordlangelandshallen til efteråret.

Langelands Biblioteks "mobile bibliotek" har stået i Sundhedshuset, men er altså nu at finde hos Humble Bageri. Senere rykker man til Fiskeriets Hus og siden til Nordlangelandshallen. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce