Annonce
Ugeavisen Øboen

Bank ser gerne flere ansøgning fra Langeland: Søg støtte til lokale projekter eller arrangementer

Carsten Volder fra Nordeafonden (t.v.) overrækker pengene til Kim Heinrich, formand for Rudkøbing Badmintonklub i november i fjor. Pr-foto
Man kan søge op til 100.000 kroner hos bankfond

LANGELAND: I løbet af de seneste to år har Nordea-fonden støttet lokale projekter på Langeland med over en million kroner. Nu opfordrer Nordeas filialdirektør i en pressemeddelelse flere lokale foreninger til at søge.

Hvert år uddeler Nordea-fondens lokalpulje 30 millioner kroner til flere end 1.000 lokale projekter, der fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur.

Udover store beløb til Fællesskabsparken i Bagenkop og badebroen i Rudkøbing har en stribe lokale foreninger og arrangementer på Langeland fået en økonomisk håndsrækning til at styrke det gode liv på Langeland. Blandt andre senest Rudkøbing Badmintonklub.

- Støtten fra Nordea-fonden udgør ofte beløb på 5-30.000 kr. De mange små håndsrækninger er en vigtig opbakning til vores lokale kultur- og foreningsliv på øen, siger Carsten Volder, filialdirektør i Nordea på Langeland, i pressemeddelelsen.

Nordeas filialdirektør opfordrer nu endnu flere af øens foreninger og ildsjæle til at søge støtte fra fondens lokalpulje:

Foreninger og andre almennyttig organisationer kan søge op til 100.000 kroner i støtte fra Lokalpuljen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Sølvbryllup

Ugeavisen Øboen

Dødsfald

Annonce