Annonce
Ugeavisen Øboen

Blomsterværkstedet blomstrer op i Østergade

I skrivende stund er der godt en uge til, inden Ditte Hansen åbner Blomsterværkstedet i Østergade, så der er stadig mange ting, der skal på plads. Foto: Karl Edvard Hansen

Ditte Hansen lukker sit blomsterværksted i Vester Skerninge og åbner i stedet i Rudkøbing.

Annonce

RUDKØBING: Længslen efter at komme til byen - og gerne Rudkøbing - er årsagen til, at Ditte Hansen har lukket Blomsterværkstedet i Vester Skerninge og i stedet åbner i det tidligere Agaven i Østergade 38 i Rudkøbing.

Det sker onsdag den 12. september.

- Der var blevet lidt for stille i Vester Skerninge, og da jeg fik chancen for at flytte ind her i Østergade, som er en trafikeret strøggade, greb jeg den med det samme, fortæller Ditte Hansen.

Ditte Hansen har i mange år ønsket at få sin egen butik. Her ses hun, da hun åbnede i Vester Skerninge i 2015 - og midlertidigt i en gammel cirkusvogn. Arkivfoto: Michael Thorbjørnsen
Annonce

Iværksættergen

Det med at være selvstændig er ikke et fremmed begreb for 26-årige Ditte Hansen, som har haft sin forretning i Vester Skerninge i tre år, hvor både hendes far og mor var selvstændige på samme adresse, henholdsvis som autoforhandler og frisør.

- Jeg har altid vidst, at jeg ville have mit eget, da det er spændende selv at kunne sætte sit eget præg på forretningen og selv tage beslutningerne, siger Ditte Hansen.

I Blomsterværkstedet vil Ditte Hansen føre et bredt udvalg af blomster og planter samt bundne buketter, ligesom hun på bestilling kreerer dekorationer efter ønske.

Ligeledes vil der i forretningen også kunne købes forskellige former for brugskunst, vin og chokolade - Blomsterværkstedet er fra 1. oktober også med i Interflora.

Det er Ditte Hansens kæreste, Peter, der er selvstændig møbelsnedker, som har stået for indretningen i Blomsterværkstedet.

- Måske vil jeg hen ad vejen sælge nogle af de møbler, som han laver, her i butikken, hvor der er plads til det, siger Ditte Hansen, som glæder sig til at hilse på nye, langelandske kunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce