Annonce
Ugeavisen Øboen

Dansk Outlet gør klar til åbning: Butik nummer 30 i kæden

Den faste bemanding i Rudkøbing bliver ægteparret Pernille og Benny Svendsen, Jonas Petersen, der er uddannet inden for herretøjsbranchen, samt elev Emma Birkvald. Der knokles i disse dage på livet løs for gøre klar til åbningen i Dansk Outlet, som kommer til at råde over to etager. Foto: Michael Lorenzen
Dansk Outlet åbner 26. marts og satser på tre dages festligheder

RUDKØBING: Selv om mange dele af detailhandlen har blødt under 2. runde af nedlukningen, går det anderledes for den landsdækkende tøjkæde, Dansk Outlet, der i stedet er ved at gøre klar til at slå dørene op til butik nummer 30, som åbner fredag den 26. marts i Rudkøbing i den gamle møbelbutik Gera på hjørnet af Ahlefeldtsgade og Nørrebo.

Med 2000 kvadratmeter til tøj og sko bliver Dansk Outlet dermed Langelands største detailbutik, skriver kæden i en pressemeddelelse.

- Som man siger, så er det i strid vind, man bør bygge vindmøller, ikke læhegn. Og selv om man må sige, at detailhandlen har været ramt af en strid vind, har vi heldigvis en stærk koncern, hvor vi holder gang i hjulene, som direktør for Dansk Outlet, Nicolai Nørskov, formulerer det i pressemeddelelsen.

Det bliver den erfarne franchisetager Benny Svendsen, der skal stå i spidsen for butikken på Langeland. Han har været med til at åbne hele 11 af kædens butikker.

Annonce

Kun to på Fyn

Som alle forbipasserende har kunnet forvisse sig om, er der i disse dage fuld fart på indretningen af bygningen, som har stået tom i flere år. Udover Benny Svendsen vil man til daglig kunne møde hans kone, Pernille Svendsen, samt Jonas Petersen og Emma Birkvald. Op til åbningen er der andre, som giver en hånd med, når varerne skal pakkes ud og sættes på hylder, bøjler, stativer med videre.

Benny Svendsen har været med til at åbne 11 af kædens butikker. Han og kollegerne er ved at indrette Dansk Outlet i den gamle Gera møbelbutik i Rudkøbing. Foto: Michael Lorenzen

Dansk Outlet går meget op i at støtte den lokale handel - også uden for storbyerne, fastslår kæden i pressemeddelelsen. Dansk Outlets butikker spreder sig over hele Danmark, men der er faktisk kun to i det fynske område.

Benny Svendsen håber på, at nyskabelsen i Rudkøbing vil trække ikke alene lokale, men også folk fra Tåsinge og Svendborg til butikken. Han slår blandt andet på, at man har åbent alle ugens syv sage.

De to nuværende fynske butikker ligger i henholdsvis Langeskov og Glamsbjerg.

Annonce

Fra Flensborg til Bagenkop

Benny Svendsen og hans kone, der også arbejder i Dansk Outlet, har i de seneste år boet i Flensborg, men rykker nu til en bolig i Bagenkop inden længe.

Åbningsfesten i Rudkøbing løber af stablen på selve dagen, altså fredag en 26. marts og varer tre dage med forskellige tilbud. Dansk Outlet gør opmærksom på, at man tager højde for al mulig sikkerhed over for corona. Der vil være sprit-stationer, og man vil sørge for at holde øje med antallet af kunder, som er inde ad gangen, og sikre, at de holder god afstand til hinanden.

______________________________________________________________________

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Sølvbryllup

Ugeavisen Øboen

Dødsfald

Ugeavisen Øboen

Roklub får ny bro

Annonce