Annonce
Ugeavisen Øboen

Dyt, når du har banko: Idrætsforening inviterer til bilbanko

Her ses Laila Kallesø Kjeldsen og Kamilla Kjeldsen, der er formand for Tranekær Tullebølle Idrætsforening sammen med Henrik Andersen, der er brugsuddeler i Tullebølle. Privatfoto
Søndag den 7. juni kan man spille banko fra sin bil i Tullebølle.
Annonce

TULLEBØLLE: Hvis man har savnet at spille banko på Langeland, er der håb forude. Søndag den 7. juni inviterer til Tranekær Tullebølle Idrætsforening (TTIF) nemlig til bilbanko på sportspladsen ved Tullebølle Hallen i samarbejde med Radio Langeland.

- Vi plejer at lave banko hver anden tirsdag i Tranekær Tullebølle Idrætsforening, men det blev lukket ned på grund af covid-19. Så har vi gået og venter på, at vi måtte spille banko igen, men det ser ud til, at der går noget tid endnu. Men så blev vi enige om, at det kunne være sjovt at lave bilbanko, siger Laila Kallesø Kjeldsen, der er bestyrelsesmedlem i TTIF.

Hun understreger, at det var brugsuddeler Henrik Andersen fra Dagli'Brugsen i Tullebølle, der fik ideen til bilbanko og at TTIF straks gik videre med ideen.

Bilbanko begynder klokken 14.00, og pladsen åbner for, at man kan køre ind klokken 12.00 og lukker præcis klokken 13.30. Foreningen opfordrer til, at man kommer i god tid, da der er begrænset pladser. Pladsen fordeles efter først til mølle-princippet.

- Vi håber, der kommer en masse. Hvis de er tre-fire stykker i hver bil, kan de sidde og hygge sig imens. Og så er det ellers bare med at dytte, når man får banko, siger Laila Kallesø Kjeldsen.

Spillet kommer til at afvige en smule fra et normalt bankospil. Der bliver færre spil end normalt samt færre, men større præmier.

- Der bliver nogle rigtig gode gevinster – både med gavekort og varer - som vi er ved at finde sammen med Dagli’Brugsen i Tullebølle, siger hun.

Det kræver ikke tilmelding til spille med – man møder bare op på pladsen, hvor man vil få udleveret spillepladerne. Prisen per spiller er 100 kroner.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Øboen

Kusketræf på Skovsgaard

Annonce
Annonce
Ugeavisen Øboen

Fynsk sanger på Skovsgaard

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce