Annonce
Ugeavisen Øboen

Få tips og tricks til at vandre Langeland rundt

Da kan møde Jette Purup og Jesper Ansbæk i Bog og Idé i Rudkøbing lørdag den 30. maj. Arkivfoto: Anna Stærbo
Annonce

LANGELAND: Den 17. april udkom vandrebogen ”En fodtur Langeland Rundt langs kysten”, og på bare en måned er der solgt 450 eksemplarer. Foreningens Langelands Sti-venner, som står bag udgivelsen, har netop sendt et nyt oplag – det fjerde - i trykken, og samtidig er Fonden Langelands Elforsyning trådt til som sponsor.

Pinselørdag den 30. maj kan du møde de to forfattere Jette Purup (tekst og layout) og Jesper Ansbæk (fotos) i Bog og Idé i Rudkøbing. Klokken 11-13 skriver de gerne en hilsen i bogen og giver tips og tricks til alle, der vil ud at vandre Langeland rundt.

Jette Purup og Jesper Ansbæk, der begge bor i Rudkøbing og selv har travet turen rundt langs kysten, er noget overrumplede over de flotte salgstal.

- Det er da skønt, at folk kommer ud og får sig rørt, og at både boghandleren i Rudkøbing og turistkontorets webshop får ekstra kunder. Vi er selvfølgelig også glade for, at lokale sværvægtere, som SuperBrugsen, der sponsorerede de første tre oplag, og nu Langelands Elforsyning støtter stivennernes projekt, siger Jette Purup ifølge en pressemeddelelse. /anst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Udveksling på Øboen

Annonce