Annonce
Ugeavisen Øboen

Første Open By Night for ny handelsstandsformand: -Jeg kan ikke tage rosen som nylig tiltrådt formand

Jørgen Nielsen blev i slutningen af maj i år valgt som ny formand for Rudkøbing Handelsstandsforening. Han ser frem til sit første open by night, der finder sted fredag 11. juni. Pressefoto.
Byen bliver klædt i rød og hvid, når der fredag bliver afholdt open by night med EM-tema. Det er Jørgen Nielsens første som formand for Rudkøbing Handelsstandsforening.

Rudkøbing: I slutningen af maj overtog Jørgen Nielsen posten som ny formand for Rudkøbing Handelsstandsforening efter Kim Behnfeld, og nu står den nye formands første open by night for døren. En open by night, der kommer efter lang tids nedlukning og coronarestriktioner.

- Jeg ser frem til, at vi kan få et arrangement, der ligner en nogenlunde normal tilstand. Til noget, som det var, før vi lærte ordet "corona" at kende, lyder det fra Jørgen Nielsen.

Arrangementet bliver selvfølgelig ikke helt uden restriktioner med brug af mundbind og afstand.

Annonce

- Og det er vigtigt, at folk har for disse, påpeger Jørgen Nielsen.

Men med genåbningen er der også kommet lempning af restriktioner, og at folk nu kan mødes i fællesskab, betyder rigtig meget, mener Jørgen Nielsen.

- Vi får fokus på noget andet, end at være lukket ned, og det er godt. Der er ingen tvivl om, at det her er det første arrangement, hvor mange kan mødes med andre mennesker - medmindre man selvfølgelig har været til fodbold, hvor det har været i orden med flere mennesker, så jeg tror, og håber, at folk dukker op.

Og netop fodboldsporten er et tema for den kommende open by night, der finder sted fredag. Der er nemlig EM-tema, da EM i år finder sted her i landet.

- Der er ikke noget, som kan samle danskerne end som store sportsbegivenheder, siger Jørgen Nielsen og fortsætter:

- Jeg tænker, at netop sådan en sportsbegivenhed er med til at give folk en fællesskabsfølelse. Og det tror jeg, vi alle sammen kan se frem til efter det her corona-år.

En by klædt i rød og hvid

I butikkerne vil temaet være at se i form af blandt andet fodbolde og røde parykker, og så er der hyret musikere ind til at spille EM-sange og andet sportsmusik igennem byen.

- Folk kan se frem til en by, der er klædt i rødt og hvidt, siger Jørgen Nielsen.

Opsætningen af hele arrangementet tager den nye formand dog ikke æren for.

- Der har været et kæmpe arbejde i det, og det kan jeg ikke tage rosen for som nylig tiltrådt formand. Mange andre i foreningen har virkelig været i gang.

Om Jørgen Nielsen

Jørgen Nielsen er født i Rudkøbing og opvokset i Tullebølle. Til daglig er han assurandør. Jørgen Nielsen er derudover formand for Radio Langeland, som også er med i Rudkøbings Handelsstandsforening, hvor han for nylig blev valgt som formand.

Derudover er han netop blevet valgt som spidskandidat for de konservative på Langeland. Han har været politisk aktiv i mere end 30 år, og har også stillet op til Folketinget for samme parti.

Men Jørgen Nielsen glæder sig til at tage del i arrangementet.

- Jeg - og andre - kan glæde sig til at nyde stemningen. Det "sorte" forår er ved at forsvinde, og det ser ud til, at vejret bliver godt fredag aften, og det er i den grad noget, der med til at gøre det mere attraktivt, lyder det fra den nye formand for Rudkøbing Handelsstandsforening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Dødsfald

Ugeavisen Øboen

Jegind forlod toppolitik i Odense og blev embedsmand på Langeland: Man bliver slidt af 22 år i politik, men det har jeg først opdaget på den anden side

Ugeavisen Øboen

Foredrag med kendt havemand

Annonce