Annonce
Ugeavisen Øboen

Filmomtale: Retfærdighedens Ryttere og Malous Jul

Retfærdighedens ryttere har flere prominente skuespillere med i filmen. PR-foto
Retfærdighedens ryttere er sat i Anders Thomas Jensens stilsikre univers, hvor en moderne fabel-fortælling blandes med absurditeter, vold, humor og filosofiske betragtninger om selve livet. Og så er der julefilm på lærredet.
Annonce

Filmomtale: En ny komedie-actionfilm af Anders Thomas Jensen, Retfærdighedens Ryttere, fortsætter sit indtog på det hvide lærred i Bio Langeland hele denne uge og mandag og onsdag i næste uge.

Filmen handler kort fortalt om konspirationsteorier, ulykke, tilfældigheder, hævntogt, far/datter- forhold og meget mere.

Retfærdighedens ryttere er sat i Anders Thomas Jensens stilsikre univers, hvor en moderne fabel-fortælling blandes med absurditeter, vold, humor og filosofiske betragtninger om selve livet.

Anders Thomas Jensen er kendt for filmklassikerne eller kultfilmene: Blinkende Lygter, Adams Æbler og De Grønne Slagtere.

Annonce

Malous Jul

Den danske julefilm 'Malous Jul' handler om Malou, en rodløs og utilpasset teenager, der efter at have været igennem en masse plejefamilier ender i en ny plejefamilie på den lille ø Lunø.

Den lille familie elsker jul og har pyntet mere end rigeligt op. Malou hader både jul og øen, så da hun møder den sure gårdnisse Nils, der gerne vil have alt bare er som det plejer, forsøger de to at få Malou smidt væk fra øen.

Lars Ranthe spiller den sure og utilfredse gårdnisse Nils i Malous Jul. PR-foto.

De laver en nisse-ed, der indebærer, at Malou skal lave så meget ballade, at den rummelige familie sender hende hjem fra øen, lyder det i beskrivelsen fra www.kino.dk.

Lars Ranthe spiller den sure og utilfredse gårdnisse Nils. Rollen som Malou spilles af Karla My Nordquist, der også er hendes første film.

Malous Jul spiller lørdag og søndag og de efterfølgende weekender.

For mere info se Biolangeland.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Juleudstilling i Nowhuset

Annonce