Annonce
Ugeavisen Øboen

Filmoplevelser og meget mere: Madklubben, Bigfoot, Far til fire, opera og tang

De hede sydlandske aftener byder på både flirt, jalousi og sandheder, der pludselig skal på bordet, i filmen Madklubben, der kan ses i Bio Langeland. Foto: SF-film
Annonce

Langeland: Denne uge og den næste uges højdepunkt for de voksne biografgængere kan jeg godt love bliver den danske komedie ”Madklubben”. Filmen er instrueret af Barbara Topsøe Rothenborg, hende der blandt andet instruerede En-to-tre-Nu! og Krumme-filmene.

I den danske komedie 'Madklubben' spiller Kirsten Olesen, Kirsten Lehfeldt og Stina Ekblad de tre veninder Marie, Vanja og Berling, der har kendt hinanden lige siden skoletiden. De tre kvinder er i deres livs efterår og slås med hver deres.

Marie bliver forladt af sin mand juleaften, Berling er den evige single, som fornægter alder og lever det søde liv, mens Vanja lever i minderne om sin afdøde mand.

Efter en turbulent tid hjemme i Danmark beslutter de at tage på madkursus til Syditalien. Rejsen bliver dog ikke helt den tur, de havde regnet med, og de hede sydlandske aftener byder på både flirt, jalousi og sandheder, der pludselig skal på bordet.

Midt i virvaret opdager de tre dog, at livet har langt mere at byde på, og at det aldrig er for sent.

Annonce

Familien BigFoot og Far til fire og Vikingerne

Der er film for hele familien i weekenden. Lørdag eftermiddag vises Animationsfilmen Familien Bigfoot, som er en fortsættelse til familiefilmen Bigfoot Junior fra 2017, der handler om Adam, hvis far er en bigfoot.

Nu hvor Bigfoot imidlertid er blevet berømt, vil han gerne bruge sin nye status til at gøre noget godt. Han beslutter derfor at demonstrere imod et firma, som vil bore efter olie i et naturreservat i Alaska.


Søndag formiddag betyder Opera-Bio. Denne gang er det La Traviata, en opera af Giuseppe Verdi, komponeret i 1853.


Bigfoot forsvinder dog pludseligt sporløst. Derfor vælger Adam og gruppen af hans dyrevenner at finde ham og samtidig afsløre de løgne, som bossen bag olieboringsfirmaet står bag.

Søndag eftermiddag vises Far til fire og Vikingerne. Den ellers så sammentømrede familie er denne gang i krise. Mie og Ole kan ikke længere holde ud at dele værelse, Søs er træt af at fungere som familiens reservemor og Far har ikke det sædvanlige overskud til at tackle Onkel Anders’ særegne opførsel.

Tilbage står Lille Per, som er ked af det hele. Onkel Anders tilmelder derfor familien et ophold på et familieterapisted, hvor familien skal leve som vikinger i en uge. I selskab med børnenes feriegæst Olivia, tager familien afsted for at få styr på tingene.

Annonce

La Traviata

Søndag formiddag betyder Opera-Bio. Denne gang er det La Traviata, en opera af Giuseppe Verdi, komponeret i 1853. La Traviata følger handlingen i Alexandre Dumas den yngres roman Kameliadamen. La Traviata handler om den prostituerede Violetta, der forelsker sig i Alfredo og ønsker at skabe sig en ny tilværelse med ham.

Men det vil ødelægge Alfredos familie og alt ender tragisk. Handlingen udspiller sig i Paris og omegn i det 19. århundrede.

Annonce

Foredrag Tang

Tirsdag aften er der foredrag i Bio Langeland. Foredraget livestreames fra Aarhus Universitet. Forelæseren er seniorforsker i marin økologi Annette Bruhn, Institute for Bioscience.

Foredraget handler om tang som vokser under havets overflade. Lær nyt om denne tangplante, som faktisk er en alge.

Mere information findes på Biolangeland.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Juleudstilling i Nowhuset

Ugeavisen Øboen

7 years of Lukas Graham

Ugeavisen Øboen

Vi skændes så det brager

Ugeavisen Øboen

Min mand er blevet en hus-tyran

Ugeavisen Øboen

Følelser og fornuft

Annonce