Annonce
Ugeavisen Øboen

Foredrag i bio aflyst eller udsat

Klavs Mark fra Bio Langeland håber på, at man kan gennemføre foredraget den 9. marts. Arkivfoto: Bjørn Skjærup
Købere af billetter til naturvidenskabelige foredrag kan få pengene retur

LANGELAND: De naturvidenskabelige foredrag, der livestreames fra Aarhus Universitet, har været meget populære de seneste par år i Bio Langeland. Også her i 1. halvdel af 2021 er der planlagt en række foredrag, som blev publiceret og sat til salg i januar. Traditionen tro er mange af pladserne solgt, i disse tider med behørig afstand mellem publikum, oplyser Bio Langeland i en pressemeddelelse.

Men restriktionerne, forårsaget af corona, har betydet, at biografen er helt lukket i hvert fald måneden ud og måske også ind i marts. Aarhus Universitet har derfor besluttet at aflyse det første foredrag den 9. februar ”Yngre med årene”. Købte billetter til dette foredrag er tilbagebetalt. Foredraget flyttes til efteråret 2021.

Det næste foredrag, som hedder ”Sære sanser”, var programlagt til 23. februar, men er udsat til 27. april. Alle, som har købt billet til foredraget, kan bruge billetten den 27. april. Kan man ikke benytte billetten, kan den refunders i bio, når denne åbner igen.

Foredraget ”Vandet under vore fødder” den 2. marts er også aflyst af Aarhus Universitet. Der er dog allerede solgt en del billetter til foredraget, men disse vil blive refunderet på købers kreditkort i løbet af februar. Der arbejdes på at udbyde foredraget i efteråret 2021.

Det første mulige foredrag bliver derfor ”Big Bang og det usynlige Univers” tirsdag den 9. marts, håber Bio Langeland. Der er solgt en del billetter på nettet til foredraget, men der er stadig ledige pladser. Man kan roligt købe, for aflyses foredraget, får man sine penge retur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Sølvbryllup

Ugeavisen Øboen

Dødsfald

Annonce