Annonce
Ugeavisen Øboen

Fra frygt til fakta i indvandrerdebatten

Hans Lassen holder foredrag om integrationsdebatten. Arkivfoto: Roland Petersen
Annonce

Svendborg/Langeland: Røde Kors Langeland inviterer i samarbejde med Bedsteforældre for Asyl, Café Narges, Brobygger i Svendborg Kommune, Svendborg Integrationsråd samt Frivilligcenter Svendborg – Kontakt mellem Mennesker til foredrag om integrationsdebatten.

Pointen for foredragsholderen er, at integrationen af flygtninge og indvandrere i virkeligheden går meget bedre end som så ofte omtalt. Det er Hans Lassen, der i 2018 blev ph.d. med afhandlingen "En supertanker vender kurs", og som er direktør i firmaet Sisyfos og tidligere var leder af Højskolen i Svendborg.

- Vi har brug for en ny indvandrer- og integrationsdebat i Danmark. Det skal være fakta, der styrer debatten. Ikke frygten og angsten for de fremmede og det fremmede, siger Hans Lassen ifølge en pressemeddelelse.

Tirsdag 24. marts kl. 17-19 er han klar med foredraget "Fra frygt til fakta" i Rådhusets kantine, Ramsherred 5 i Svendborg.

Denne aften vil Hans Lassen fortælle om fakta, så alle bliver rustet med egentlige kendsgerninger og kan deltage i debatten, uden at den bliver fyldt med følelser og fake news. I foredraget fortæller han om sit forskningsarbejde i Danmarks integrationsindsats gennem de seneste 30 år.

Tilmelding skal ske senest 18. marts kl. 12 på kontaktmellemmennesker.nemtilmeld.dk.

/EXP

Annonce
Annonce
Ugeavisen Øboen

Kusketræf på Skovsgaard

Annonce
Annonce
Ugeavisen Øboen

Fynsk sanger på Skovsgaard

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce