Annonce
Ugeavisen Øboen

Frikadellefesten i Lohals aflyst: Arrangør håber på 2022

SP-Just-Frost skulle have været et af hovednavnene ved Frikadellefesten. Pr-foto

LOHALS: Frikadellefesten i Lohals torsdag den 22. juli er blevet aflyst. Søren Ramsing, der er med til at arrangere, havde til det sidste håbet på, at den kunne gennemføres, men den politiske aftale mellem hovedparten af Folketingets partier, som blev indgået natten til tirsdag, satte endegyldigt punktum for dette.

Her lød nogle krav på maksimalt 2000 deltagere udendørs frem til 1. august, samt inddeling i sektioner med højest 500 i hver.

- Kravene om sektionering samt det om coronapas duer bare ikke til Frikadellefesten, som er bygget op på, at folk kommer og går i løbet af dagen og i øvrigt bevæger sig frit rundt på pladsen. Det er virkelig ærgerligt. Vi trænger alle til at ryste benene og sænke skuldrene, men sådan skulle det ikke blive, siger Søren Ramsing.

Annonce

Der plejer på gode år at komme flere tusinde gæster i løbet af arrangementet på ti og en halv time.

Undersøger kompensation

I Ugeavisen Øboen 5. maj er der en større foromtale af Frikadellefesten. Meddelelsen om aflysningen kom, da denne udgave af Øboen var færdigtrykt, så det var desværre ikke muligt at fjerne foromtalen for det nu aflyste arrangement.

Frikadellefesten er nu i gang med at undersøge mulighederne for kompensation til musikerne og lydmand.

- Selve festen blev holdt økonomisk skadesløs for aflysningen sidste år, og jeg er fortrøstningsfuld også for i år, men vi laver jo ikke dette arbejde for at aflyse, nævner Søren Ramsing.

Nu satses der i stedet på 2022, men det bliver nok ikke med samme hovednavne, som skulle have været på i år, Stig & Vennerne samt SP-Just-Frost.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Dødsfald

Ugeavisen Øboen

Jegind forlod toppolitik i Odense og blev embedsmand på Langeland: Man bliver slidt af 22 år i politik, men det har jeg først opdaget på den anden side

Ugeavisen Øboen

Foredrag med kendt havemand

Annonce