Annonce
Ugeavisen Øboen

Generalforsamling udsat igen: Corona stiller sig i vejen

Der skal blandt andet vælges en afløser for Kim Behnfeld Jensen på formandsposten, på generalforsamlingen, som man altså må vente på nogen tid endnu. Arkivfoto: Finn Eriksen

RUDKØBING: Rudkøbing Handelsstandsforening har igen været nødt til at ændre datoen for sin generalforsamling, og udsættelsen sker denne gang på ubestemt tid.

Bestyrelsen mener ikke, at generalforsamlingen kan afvikles udendørs, så man venter på, at Restaurant Skudehavnen må åbne igen.

Udsættelsen betyder så, at man ikke kan overholde foreningens vedtægter, der foreskriver at generalforsamlingen skal afvikles inden udgangen af april. Men som det konstateres på hjemmesiden www.frivillighed.dk, så står en forenings vedtægter ikke over dansk lovgivning og hermed de restriktioner, som myndighederne indfører.

Annonce

Når corona restriktionerne tillader handelsstandsforeningen at holde generalforsamling, finder bestyrelsen en dato, og det skal nok blive med det sædvanlige varsel for indkaldelse - mindst 14 dage.

Myndighedernes retningslinjer for genåbning af foreningsaktiviteter efter den 21. maj  er endnu ikke beskrevet. Derfor er det stadig uklart, om kravet om coronapas kan være en hindring for, at man kan gennemføre generalforsamlinger efter denne dato, påpeges det på www.frivillighed.dk /milo

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Dødsfald

Annonce