Annonce
Ugeavisen Øboen

Gether går ind på boligmarkedet

Henrik Simonsen hilser sin nye kollega, Knud Gether, velkommen hos Boligmægleren. Og den nyrtilkomne glæder sig til opgaverne på Sydfyn og Langeland. Foto: Karl Edvard Hansen
Et møde på Linkedin mellem Knud Gether og Henrik Simonsen fra Boligmægleren i Svendborg skabte interesse hos boligkæden for Gethers mange kompetencer. Og i sidste uge startede den tidligere borgmester op som boligkædens mand på Langeland.
Annonce

RUDKØBING: Der er aldersforskel, men gensidige øjne på hinandens kompetencer og kvaliteter. Sådan fornemmes det i hvert fald ved mødet med Henrik Simonsen fra boligkæden Boligmægleren i Svendborg og langelandske Knud Gether, der har sat sit fodaftryk på adskillige ting i sit 72-årige liv.

De to mødte hinanden på det erhvervsorienterede, sociale netværkssite, Linkedin.

- Jeg fandt hurtigt ud af, at Knud Gether både er en mand med mange kvaliteter og en person med et stort menneskekundskab. Og på alle måder matcher han alt det, vores firma står for, siger Henrik Simonsen.

Knud Gether nikker anerkendende til, at de har haft en god og spændende dialog, men inden at han sagde ja til en egentlig ansættelse, var der lige nogle ting, han skulle have styr på.

- Jeg har været inde og se på firmaet og dets måde at drive forretning på, for hvis der er noget, der i mine øjne ikke foregår ordentligt, så vil jeg ikke have med det at gøre, siger Knud Gether, hvis konklusion blev, at Boligkæden er et seriøst firma med en god etik.

Og så kan jeg godt lide firmaets slogan, "solgt eller gratis", det er noget jeg kan forholde mig til, pointerer han.

Annonce

Kontakten med mennesker

Knud Gether har mange ting på sit CV. Blandt andet en uddannelse som maskinmester og flere år til søs, forstander for Sydlangeland Maritime Efterskole og borgmester i 16 år, heraf 12 år på Sydlangeland samt fire år for Langeland Kommune. Men faktisk var han allerede ved at bevæge sig professionelt ind på boligmarkedet i 1984.

- Jeg havde også lysten dengang og tog en uddannelse som ejendomshandler, som det hed, men det blev så alligevel ikke til noget, siger Knud Gether, der senest har virket som projektchef i konsulentvirksomheden Ramsdal.

- Jeg har ligget og kørt til Odense hver dag, og det er jeg ved at være lidt træt af, så derfor ser jeg frem til den her spændende udfordring på min hjemmebane, siger Knud Gether.

Hans arbejdsområde kommer til at hedde Sydfyn/Langeland, og han har positive forventninger.

- Jeg glæder mig til at komme ud og hilse på en masse mennesker, og så er jeg så heldig, at det er i en kæde, hvor der ikke er en fast formel, men hvor man kan få lov til at hjælpe folk i deres boligsalg på bedste vis.

- Det passer lige til mig, siger Knud Gether.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce