Annonce
Ugeavisen Øboen

Juleudstilling i Nowhuset

Smykker af Line Kure.
Nowhuset i Tullebølle åbner en ny Julekunst-udstilling med kunst og kunsthåndværk med i alt 12 kunstnere. Der vil være mulighed for at møde de enkelte kunstnere.
Annonce

Tullebølle: Nowhuset åbner en ny Julekunst-udstilling med kunst og kunsthåndværk fra  26. november til 13. december.

12 langelandske kunstnere og kunsthåndværkere udstiller og sælger deres værker i
galleriet.

- Vi har udvidet og ændret lidt på det traditionelle éndags-julemarked JUL, KUNST & HÅNDVÆRK - med en julekunst-udstilling, og for at det stadig skal ”smage” lidt af julemarked, vil der lørdage og søndage i de tre første advent-weekender være kunstnerboder i de tilstødende lokaler, lyder det i en pressemeddelelse. Her kan man møde kunstneren og købe kunst-julegaver, siger Mette Wöldike fra Nowhuset.

Unikakort af Gitte Buch

Udvalget på juleudstillingen spænder fra flotte, farverige oliemalerier, Poul Erik Eliasens  keramik og designet unika-glaskunst til små kunstpostkort, nye Langelandsplakater, kimonoer i silke og Line Kures sølvsmykker.

Kunstnerne vil skiftes til at stå i deres kunst-boderne. Man kan møde tre fire kunstnere på de enkelte dage.

Arrangørerne oplyser, at der er masser af plads, og at alle Corona-restriktioner selvfølgelig bliver holdt med god julestemning, afstand, mundbind og håndsprit.

Der er gratis adgang. Udstillingen er åben torsdag til søndag 10-17.  Kunstnerboder: Lørdage og søndage fra kl.11-16. Man kan læse mere på www.nowhuset.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Juleudstilling i Nowhuset

Annonce