Annonce
Ugeavisen Øboen

Klar til "open by night"

H.C. Rasmussen er formand for Rudkøbing Handelsstandsforening, der går klar til Open by Night. Arkivfoto: Anna Stærbo
Annonce

RUDKØBING: Der vil blive afviklet "open by night" i Rudkøbing fredag 29. maj, har bestyrelsen for Rudkøbing Handelsstandsforening besluttet. Derfor vil butikkerne holde åbent til klokken 20.

Begivenheden var for længst programsat i kalenderen og gennemføres således som planlagt, men man må i første omgang undvære aktiviteter. Handelsstandsforeningen vil ikke byde på sådanne, da man frygter, at folk vil kunne stimle flere sammen, end de må.

Forsamlingsforbuddet på mere end 10 personer i offentlige rum gælder i udgangspunktet fortsat og forventes tidligst lempet fra 8. juni.

- Den 29. maj handler det primært om at vise, at vi stadig er her, samt slå et slag for det slogan, "Støt lokalt - brug Langeland", som vi har udarbejdet sammen med Turist- og Erhvervsforeningen Langeland og kommunen, siger formanden for Rudkøbing Handelsstandsforening, boghandler H.C. Rasmussen.

Det kan dog godt være, at man kan møde repræsentanter fra biblioteket og kystprojektet "Shores".

- Og så glæder vi os til at lave noget i den helt store stil med gadegøgl med mere. Det vil i hvert fald ske i den uge, hvor H.C. Ørstedsprisen uddeles, nævner H.C. Rasmussen.

Med andre bliver det fredag den 14. august, på H.C. Ørsteds fødselsdag. Der bliver også noget mere omfattende i skolernes efterårsferie og op mod jul.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce