Annonce
Ugeavisen Øboen

Klima-debat: Stol ikke på Greta Thunberg

Erik Dagø. Arkivfoto: Michael Nørgaard
Annonce

Læserbrev: Det er godt, Øboen har taget klimadebatten til sig – utrolig vigtig, som den er for os alle! Debat er nemlig en skikkelig måde at være uenig på!

Jeg vil gerne deltage med konkret viden om klimaet, men med dette indlæg lige fortælle Steen Mechlenburg i Tranekær, at han nok skal reviderer sit syn på Greta Thunberg, som han har mere tillid til end USA's præsident, som ellers har et rimeligt pænt flertal af den amerikanske befolkning bag sig!

Den kendte boganmelder, Michael Jalving, anmeldte i Jyllands-Posten 22/5-2019 hendes bog om klimaet, og blev interviewet om anmeldelsen i BT, hvor der står: "Bogen bliver præsenteret som en ‘klimabog’, men ud over manglende data og videnskabelige informationer om klimaet, mener Mikael Jalving, at det er en bog om en familie i opløsning." I bogen fremgår det, at Greta Thunberg tidligere har lidt af depressioner og spiseforstyrrelse, og at hendes nuværende diagnoser er Aspergers syndrom og OCD.

Mikael Jalving mener, at moren fokuserer for meget på at gøre Greta Thunberg til en stjerne i stedet for at fokusere på, hvorfor begge hendes døtre er så syge og har en ekstrem trang til at redde verden.

Morens karriere som professionel operasanger har resulteret i, at familien har levet et liv på farten uden fast bopæl. Og det mener Mikael Jalving også kan være skyld i døtrenes diagnoser.

"Tænk, hvis Gretas diagnoser handler om, at hun aldrig nogensinde i sin barndom har nået at slå rødder noget sted. De flytter rundt som en gøglerfamilie. Det er på overfladen et meget celebert liv. Men døtrene er som halehæng."

"Familien er i dyb krise, og moren har slet ikke forstået det. Bogen skulle ikke have været udgivet, men man skulle i stedet have forsøgt at hjælpe familien. Bogen “Et liv med klimaaktivisme” er et råb om hjælp," siger Mikael Jalving til BT.

Fakta: Gretha lider af spiseforstyrelse og aspergers, OCD samt selektiv mutisme (stress/angst). Hendes lillesøster Beata lider af det samme plus ADHD!

Det fremgår af medierne, at forældrene tjener millioner på at føre deres datter frem, og at flere og flere bagmænd tjener stort på pigebarnet. Faderen er en ret ukendt skuespiller.

Jeg kan fortælle, at det bl.a. er den ungarnske oligark og mangemilliardær, Georg Soros, der har stiftet klima-organisationen “AVAAZ” plus andre kritisable organisationer, som også finansierer Greta Thunbergs klimaaktioner og rejser. Han står også bag de kritisable Middelhavssejladser fra Nordafrika til Europa. Bill Gates er nævnt i samme forbindelse. Gretha har desuden “en mentor” fra det tyske parti “De Grønne”. Hun ses altid fotograferet tæt ved Gretha overalt. Alt er iscenesat! Den omtalte Nobelpris udeblev, som bekendt!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Udveksling på Øboen

Annonce