Annonce
Ugeavisen Øboen

Koncert i Rudkøbing Kirke

Aros Guitar Duo giver koncert i Rudkøbing Kirke søndag den 21. juni. Pressefoto
Annonce

RUDKØBING: Aros Guitar Duo, der består af guitaristerne Mikkel Egelund og Simon Wildau, holder koncerter på cirka 20 forskellige danske øer henover sommeren 2020.

I samarbejde med lokale fra de forskellige øer arrangerer duoen koncerter i kulturhuse, fælleshuse og kirker - søndag 21. juni kl. 20.00 er turen kommet til Langeland og Rudkøbing Kirke.

- Vi håber, at vi med vores besøg kan spille og formidle noget musik, vi elsker, i rolige og intime rammer, komme helt tæt på vores publikum, om det så er den lokale beboer eller turisten fra udlandet og give dem en helt særlig oplevelse, lyder det i en pressemeddelelse.

En stor del af musikken, der bliver præsenteret, er dedikeret til Aros Guitar Duo og kommer fra en samling af værker fra en koncertserie i maj 2019. Værkerne omfatter blandt andet John Frandsens ‘Rollercoaster’, Wayne Siegels ‘Vernalis’ Breakdown’, Martin Lohses ‘Ver’ og Asger Buurs ‘i foråret’.

- Alle komponisterne inddrager Morten Børups melodi ‘in temporis vernalis’ (kendt af mange med titlen: Frydeligt med jubelkor), der til dagligt kan høres fra Århus Rådhus. Ved siden af de danske værker præsenterer vi også ofte spansk og sydamerikansk musik, som både er medrivende og virtuos, skriver duoen.

Der er fri entré ved koncerten. /anst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce