Annonce
Ugeavisen Øboen

Landskamp på torvet er vigtig for Rudkøbings genåbning

Foreningens  nye formand, Jørgen Nielsen, ser frem til arrangementet. Arkivfoto
Danmarks første kamp i den kommende EM-slutrunde bliver vist på storskærm på torvet i Rudkøbing. Folk trænger til, at der sker noget i byen, lyder det fra Rudkøbing Handelstandsforening.

Når det danske fodboldlandshold på lørdag spiller første kamp under sommerens EM-slutrunde, kan langelændere følge med fra torvet i Rudkøbing. Her vil der med støtte fra blandt andre Rudkøbing Handelstandsforening blive opsat en storskærm. Foreningens formand Jørgen Nielsen ser frem til arrangementet.

- Hvis vejrudsigten holder, kan det blive et fantastisk arrangement. Alle tørster jo efter at komme ud blandt andre mennesker, siger han.

Han minder om, at deltagerne skal følge coronarestriktionerne, men at arrangementet ikke desto mindre er en god anledning til at komme ud blandt andre mennesker og mærke en fællesskabsfølelse, som har været hårdt prøvet under nedlukningen.

Annonce

- Få ting kan vel give den samme stemning og fællesskabsfølelse, som store sportsbegivenheder kan, siger Jørgen Nielsen.

Danmark-Finland starter klokken 18, men det vil være muligt at købe pølser og øl, såvel som at bidrage til stemningen på torvet det meste af dagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Dødsfald

Ugeavisen Øboen

Jegind forlod toppolitik i Odense og blev embedsmand på Langeland: Man bliver slidt af 22 år i politik, men det har jeg først opdaget på den anden side

Ugeavisen Øboen

Foredrag med kendt havemand

Annonce