Annonce
Ugeavisen Øboen

Langelandsfestival: Klar med de første to navne

Langelandsfestivalen har offentliggjort de første to navne, der skal spille på festivalen i 2020. Arkivfoto: Michael Bager
Queen Machine og Danser med Drenge er på plakaten til sommer
Annonce

Rudkøbing: Langelandsfestival fejrer 30-års jubilæum til sommer og offentliggør nu de to første navne, lyder det i en pressemeddelelse fra festivalen.

Queen Machine klar til at fylde Møllers. Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love.

Deres kærlighed og respekt for Queens musik skinner igennem, når de går på scenen med den storsyngende Bjarke Baisner i front, hedder det i pressemeddelelsen.

Danser med Drenge kan opleves på Store Scene. Danser med Drenge har for længst manifesteret sig som et af landets stærkeste livebands. De har 13 albums og fire Grammy-nomineringer på samvittigheden, og siden 1993 har de spillet over 700 koncerter.

Danser med Drenge har et stærkt tag i publikum, der møder talstærkt op og skråler med på de mange hits, også når de inviteres på scenen for at synge kor med sangerinde Rie Rasmussen, lyder det i pressemeddelelsen. /exp

Annonce
Annonce
Ugeavisen Øboen

Kusketræf på Skovsgaard

Annonce
Annonce
Ugeavisen Øboen

Fynsk sanger på Skovsgaard

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce