Annonce
Ugeavisen Øboen

Lokal golfklub klar til kamp mod kræft

Torben Sindet, bestyrelsesmedlem og en af "Torsdagsherrerne" i Langelands Golfklub, er med, når der skal slås et slag i kampen mod mænds kræftsygdomme. Arkivfoto: Karl Edvard Hansen
Kristi himmelfartsdag den 30. maj kæmper 53 af landets golfklubber – heriblandt Langelands Golfklub - om at samle flest mulige penge ind i Kræftens Bekæmpelses kampagne, Slå et slag for kuglerne”.
Annonce

LANGELAND: Igen i år deltager Langelands Golfklub i Kræftens Bekæmpelses landsdækkende kampagne, ”Slå et slag for kuglerne”. En kampagne, der sætter fokus på mænds kræftsygdomme, og som skal være med til at give bedre økonomi til at forske i og behandle de kræftsygdomme, der rammer mænd.

Derfor er man I Langeland Golfklub og landets øvrige klubber klar til at arrangere matcher og andre tiltag, hvor alle indtægter går til Kræftens bekæmpelse.

I Langeland Golfklub byder ”Torsdagsherrerne” på en 18-hullers match for mandlige golfspillere, men der startes allerførst med morgenbrød klokken 8, inden slaget skal slås klokken 9. Der er på dagen desuden amerikansk lotteri og en puttekonkurrence.

Alle præmier til matchen kommer fra Kræftens Bekæmpelse, og præmier til det amerikanske lotteri og puttekonkurrencen er sponseret af lokale virksomheder.

- Det er vi meget taknemmelige for, og vi håber på stor tilslutning til matchen, så vi kan samle flere penge ind end sidste år, hvor vi nåede op på godt 6000 kroner med 32 deltagere i matchen, siger Torben Sindet, medlem af såvel bestyrelsen i Langelands Golfklub som ”Torsdagsherrerne”.

- Det kan nævnes, at hvis en spiller præsterer "hole-in-one" på dagen, udløser det en check på 25.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse, så der er med andre ord rigtig mange gode grunde til at støtte sagen og i mange henseender rigtig meget på spil, tilføjer Torben Sindet.

På landsplan kæmper golfklubberne om at samle flest penge ind, og den klub, der opnår det højeste beløb, vinder et foredrag med en af Danmarks bedste golfspillere, Søren Kjeldsen, og klubben med mest indsamlet per deltager får et regelarrangement for klubbens medlemmer.

Tilmelding til matchen på Langeland sker på golfbox.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce