Annonce
Ugeavisen Øboen

Masser af oplevelser på Langeland: Mange danskere bliver hjemme her i venter

Lene-Marianne Nielsen, bureauchef Sol & Strand. Arkivfoto
Flere end 800.000 danskere plejer at tage afsted til udlandet - i år må de fleste holde ferie her i Danmark
Annonce

LANGELAND: Flere end 800.000 danskere tager normalt til udlandet på ferie i løbet af årets første tre måneder. Mange er formentligt forhindret i at rejse til udlandet denne vinter på grund af pandemien og derfor overvejes alternative oplevelser i Danmark, skriver udlejningsvirksomheden Sol og Strand i en pressemeddelelse.

Sol og Strand har i den forbindelse en nyskabelse på banen, som skal synliggøre de mange gode oplevelser, der er forbundet med en sommerhusferie – også om vinteren.

- Vores kontor her i Rudkøbing varetager udlejning og servicering af sommerhuse på Fyn, Langeland og Ærø, og som tidligere turistchef ved jeg, at der er masser oplevelser. Dem ønsker vi at italesætte, og i den forbindelse har vi brug hjælp fra erhvervsdrivende til at informere om deres oplevelse. Det er ganske gratis at være med og helt konkret vil vi fortælle om de lokale oplevelser ved at inkludere lokal information under en sektion på vores hjemmeside, i velkomstbrevet, via en side i velkomstkuverterne samt på vores app til feriegæsterne, siger bureauchef hos Sol og Strand, Lene-Marianne Nielsen, i pressemeddelelsen.

Hvis man vil være med, opfordrer hun til, at man kontakter kontoret i Rudkøbing. /milo

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Dødsfald på Langeland

Ugeavisen Øboen

Skoleleder på Langeland og kolleger gør klar til små elever: Få sammen og ingen undervisning på tværs af klasser

Annonce