Annonce
Ugeavisen Øboen

Mindeord om Birthe Rødgaard Stürup

Birthe Stürup. Arkivfoto: Jørgen Hansen
Annonce

Gennem sit ægteskab med boghandler Eyvin Stürup fandt Birthe sin plads bag disken i boghandelen i Humble. I næsten 40 år betjente Birthe lokalbefolkningen og områdets turister med et rigt sortiment i bøger, ugeblade, aviser og diverse papir- og kontorvarer.

Hun var glad for sine kunder og satte en ære i at yde den bedste service. Tips, Lotto og Varelotteriet var også en del af forretningen, og Birthe oplevede, at flere af hendes kunder vandt store præmier. Hun var derfor også glad for, at lotterikollektionen og Tips&Lotto fortsatte i lokale butikker i Humble.

Igennem ca. 30 år var undertegnede tilknyttet boghandelen med varetagelsen af bogholderiet. Et ansættelsesforhold, hvor jeg lærte Birthe at kende som en varm og humoristisk person og meget ansvarsfuld over for butikkens kunder. Derfor var Birthe meget frustreret over at tidens udvikling medførte butikslukninger i de mindre provinsbyer, hvilket til sidst også ramte hende selv, så boghandelen lukkede ved udgangen af 2017.

Efter salget af ejendommen flyttede Birthe ind hos sin søn, svigerdatter og børnebørn, hvor hun til sidst sov ind efter kortere tids sygdom.

Æret være hendes minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Juleudstilling i Nowhuset

Ugeavisen Øboen

7 years of Lukas Graham

Ugeavisen Øboen

Vi skændes så det brager

Ugeavisen Øboen

Min mand er blevet en hus-tyran

Ugeavisen Øboen

Følelser og fornuft

Annonce