Annonce
Ugeavisen Øboen

Musik og højt humør på Torvet

Edisons består af forsager Michael Klinke, guitaristen Per Anker Andersen, Lasse Brandt på trommer, Søren ”Sailor” Sørensen på bas. Pressefoto
Annonce

RUDKØBING: Mandag den 20. juli kl. 19 er der sommermusik med Michael Klinke og Edisons på Restaurant Dybendal, Torvet 9 i Rudkøbing.

Bandet spiller både fortolkninger af 1950/60'ernes country, blues og pop hits samt egne sange med nærvær, hensyn og højt humør.

- Sommer betyder høj aktivitet hos det københavnske country/blues-band Edisons. Det travle band er vej ud på de danske landeveje for at forkæle de musikglade danskere med deres forrygende fortolkninger af 1950’ernes ikoner - som Elvis, Johnny Cash, Hank Williams, Kris Kristofferson, Carl Perkins, Everly Brothers og Bob Dylan krydret med egne sange på dansk i samme musikalske genre, lyder det i en pressemeddelelse.

I front står sanger, guitarist og mundharpefræser Michael Klinke, som desuden er en flittig producer og sangskriver. Han har i mere end to årtier udgivet godt en halv snes albums med sine finurlige country/blues sange på dansk.

Sangene er blandt andet spillet og omtalt af Jørgen de Mylius i Hithouse, Eldorado og var 2010 med på DR Compilation album Eldorado Jul. Han spillede live i P4 med Mylius til åbning af DR-byen 2002, og medvirkede desuden i tre sæsoner af TV2s TopCharlie.

Edisons består foruden Michael Klinke af guitaristen Per Anker Andersen, Lasse Brandt på trommer og Søren ”Sailor” Sørensen på bas. /anst

Annonce
Annonce
Ugeavisen Øboen

Kusketræf på Skovsgaard

Annonce
Annonce
Ugeavisen Øboen

Fynsk sanger på Skovsgaard

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce