Annonce
Ugeavisen Øboen

Ny fotoudstilling: Glimt af frivilligheden indfanget rundt på Langeland

Den sidste fredag i september er Frivillig Fredag. Det fejres med fotoudstilling og en prisuddeling, hvor viceborgmester og formand for Sundhedsudvalget, Lisa Pihl Jensen (S), uddeler årets frivillighedspris. Arkivfoto.
Den sidste fredag i september er Frivillig Fredag, og det fejres på Langeland såvel som i resten af landet.
Annonce

LANGELAND: I år markeres Frivillig Fredag på Langeland med fotoudstillingen ”Glimt af Frivillighed”, som frivilligcenteret har arrangeret i samarbejde med Folkeoplysningsudvalget og Fotoklubben Langeland. Traditionen tro vil kommunens pris ”Frivillighedens Pris” også blive uddelt på dagen.

Fredag 27. september kl. 15-17 inviterer Frivilligcenter Langeland alle interesserede til åbent hus på Fredensvej 1 for at sætte fokus på og fejre det frivillige arbejde, som hver dag udøves af borgere i Langeland Kommune.

Idéen med fotoudstillingen er at vise et udsnit af de mangfoldige aktiviteter, som er drevet af frivillige kræfter. 11 foreninger og aktiviteter af forskellig karakter har således haft besøg af en fotograf, som har haft frit slag til at indfange glimt af frivilligheden.

I første omgang vil det være muligt at se udstillingen frem til efterårsferien, hvor alle kan komme forbi i frivilligcenterets åbningstid mandag til fredag kl. 7.30-20.

Annonce

Frivillighedens Pris

Langeland Kommune uddeler samtidig en pris. Med prisen følger en check på 5.000 kroner. Alle har haft mulighed for at indstille en person, personer eller forening, og det er repræsentanter fra henholdsvis kommunens sundhedsudvalg og bestyrelsen i Frivilligcenter Langeland, som har taget stilling til hvem, der skal modtage prisen i 2019.

Prisen overrækkes af viceborgmester og formand for Sundhedsudvalget, Lisa Pihl Jensen (S).

Det oplyser Frivillig Center Langeland i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce