Annonce
Ugeavisen Øboen

Online yoga hos oplysningsforbund

Indtil videre kan dette ikke lade sig gøre. Men yoga on-line er en mulighed. Pr-foto

LANGELAND: Selv om det ikke er muligt at møde fysisk, tilbyder LOF stadig undervisning. Derfor har oplysningsforbundet samlet sine bedste tilbud i et online katalog. Der er blandt andet sprog, kurser i at sætte sin egen hjemmeside op og i at bruge facebook og Instagram for begyndere og øvede, oplyser LOF i en pressemeddelelse.

Mange savner inspiration til at få energi i kroppen og holde sig selv i gang. Derfor har LOF både bevægelseshold, der får pulsen op, samt yoga, meditation og chi gong, til dem der vil arbejde kroppen igennem nænsomt og roligt sammen med en underviser.

Skoleleder Eva Birk, LOF Langeland glæder sig over, at aftenskolen med online-undervisning kan nå ud til deltagere, der ikke har mulighed for at komme så meget rundt.

- De fysiske fællesskaber er stadig kernen i LOF, og det er det, der driver os. Men det er bestemt muligt at opbygge en god ramme om vores aktivitet og en følelse af fællesskab online. Vi har også gode erfaringer med, at de deltagere, der ikke føler sig helt trygge ved at tale foran større forsamlinger, alligevel tør tage ordet via chatten. Derudover kan onlineundervisningen være en god forsmag på en aktivitet, man kan tage op, når samfundet åbner igen, siger Eva Birk i pressemeddelelsen.

Der er et yogakurser med Martine Voigt som underviser med i dette onlinekatalog, som også kan ses på LOF Langelands hjemmeside. Og der er et cirkeltrælningskursus.

Her er der i forvejen almindelige hold, der er online indtil man kan åbne igen./mino

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Sølvbryllup

Ugeavisen Øboen

Dødsfald

Annonce