Annonce
Ugeavisen Øboen

På pause efter corona: Gang i stavdamerne igen

Stavdamerne i Tullebølle starter op efter sommerferien den 11. august. Privatfoto
Stavdamerne i Tullebølle har holdt pause siden marts på grund af corona, men 11. august starter holdene op igen.
Annonce

TULLEBØLLE: I 2005 samlede Inger Lise Christensen fem-seks damer til gåture i Tullebølle og omegn. Med årene kom flere til, og i 2013 var man oppe på 16 deltagere. I dag tæller Stavdamerne 35.

Efter at have været lukket ned siden marts på grund af corona, starter Stavdamerne igen tirsdag 11. august klokken ni. Denne gang er mødestedet i Beboerhuset på Solskrænten (Solskrænten 7A).

Man går i tre hold, der hver har sin længde og hastighed. Udgangspunktet er Skydehuset ved Tullebøllehallen, hvor man mødes alle tirsdage klokken ni og starter med opvarmning.

Turene er mellem fem og 10 kilometer, og ruterne er lagt på forhånd, så alle hold vender tilbage til udgangspunktet ved 11-tiden, hvor der afslutningsvis er udstrækning.

Man bestemmer selv, hvilket hold man ønsker at gå på, og det er valgfrit at bruge stave.

- Efterhånden er turene udvidet til andre dele af øen, afhængig af årstiden. Turene aftales fra gang til gang. Mange skønne ture er det blevet til ad biveje og skovstier. Mange får øjenene op for steder, de ikke vidste fandtes på deres egen ø, lyder det i en pressemeddelelse.

Sidst i november er der juleafslutning med julemad, spillegaver, sange og samvær. Man ønsker hinanden god jul og går på juleferie, indtil der startes op igen først i januar.

Hvert år i juni er der også en sommerudflugt, som blandt andet har gået til Ærø, Lyø, Drejø, Strynø og Avernakø. Dette er heldagsture, med indlagt mad og drikke. Herefter holdes sommerferie til midt i august.

Man kan ringe til Inger Lise på telefon 2460 1538, hvis man har lyst til at gå med. /anst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Udveksling på Øboen

Annonce