Annonce
Ugeavisen Øboen

Penge til kajakklub

Stand up paddling er en forholdsvis ny aktivitet. Med pengene kan Kajak Langeland fastholde medlemskredsen. Pr-foto
Fond tildeler penge til indkøb af udstyr til stand up paddle

RUDKØBING: Kajak Langeland har fået 77.556 kroner fra Nordea-fondens lokalpulje til indkøb af stand up paddle (sup) udstyr, der vil bidrage til at skabe mere aktivitet i Rudkøbing, skriver fonden i en pressemeddelelse.

Med pengene kan foreningen nu fastholde og udvikle deres SUP-aktiviteter, der har været i gang i et års tid.

Martin Bendix, formand i Kajak Langeland, er glad.

- Vi kan fortsætte med vores sup-aktiviteter, det havde ikke været muligt uden støtten. Så glæder jeg mig naturligvis til sæsonstart i slutningen af marts, siger Martin Bendix i  pressemeddelelsen.

Med indkøb af sup-bræt og våddragter håber Kajak Langeland at kunne og imødekomme den lokale efterspørgsel efter sup-aktiviteter og bidrage til det lokale fællesskab i Rudkøbing.

- Det betyder meget, da vi nu bedre kan fastholde medlemmer, fordi vi har vores eget udstyr. Vi kan samtidig tiltrække endnu flere nye medlemmer og give dem gode oplevelser, tilføjer Martin Bendix.

Nordea-fondens Lokalpulje er på 30 millioner kroner, der uddeles til projekter, som skaber aktiviteter og styrker fællesskaber i hele landet. I 2021 har fonden særligt fokus på at støtte projekter, der drejer sig om at få flere ud i det fri og får flere børn til at blomstre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Sølvbryllup

Ugeavisen Øboen

Dødsfald

Annonce