Annonce
Ugeavisen Øboen

Perspektiv på flygtninge- og asylsituationen

Steffen Jensen har dækket talrige krige og konflikter i verdens brændpunkter, og han vil holde foredrag om den aktuelle situation i Mellemøsten. Pressefoto

Onsdag den 20. juni er det FN's internationale flygtningedag, og i den forbindelse inviterer Langelands Museum til en spændende aften, der sætter perspektiv på flygtninge- og asylsituationen.

Annonce

LANGELAND: Heidi Vad Jønsson og Steffen Jensen giver onsdag den 20. juni foredrag på Langelands Museum. Foredrag, som giver henholdsvis historikerens og korrespondentens vinkel på flygtninge- og asylsituationen i Danmark og i verden.

Heidi Vad Jønsson er lektor i historie ved SDU og aktuel med bøgerne "Indvandring i velfærdsstaten" og "Fra lige muligheder til ret og pligt: Socialdemokratiets integrationspolitik i den moderne velfærdsstats tidsalder, 1960'erne til 2010'erne".

Indvandringspolitik og velfærdsstat er også temaet for Heidi Vad Jønssons foredrag, som vil handle om indvandring i velfærdsstaten. Det vil efter foredraget være muligt at købe eller bestille Heidi Vad Jønssons bøger til en fordelagtig pris.

Steffen Jensen er journalist og mellemøstkorrespondent for TV2, og han har dækket talrige krige og konflikter i verdens brændpunkter. Steffen Jensen vil holde foredrag om den aktuelle situation i Mellemøsten.

Foredragsaftenen holdes i særudstillingen "Asyl?" på Langelands Museum, Jens Winthers Vej 12 i Rudkøbing. Deltagelse er gratis, og der vil blive serveret kaffe og te undervejs.

Arrangementet starter klokken 19.

Heidi Vad Jønsson er lektur i historie ved SDU, og temaet for hendes foredrag er indvandringspolitik og velfærdsstat. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce