Annonce
Serie 1

Rudkøbing BK sikrer sig tre point med sejr over bundholdet Tåsinge f. B.

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Hjemmekampen mod Tåsinge f. B. gav Rudkøbing BK tre point.
Annonce

Serie 1, pulje 1, Rudkøbing BK-Tåsinge f. B. 1-0 (1-0).

Lørdagens kamp mod Tåsinge f. B. resulterede i tre point for Rudkøbing BK. Hjemmekampen endte 1-0. Sejren var den tredje i sæsonen for Rudkøbing BK i Serie 1, pulje 1.

Rudkøbing BKs mål blev scoret af Magnus Bæk (44).

Efter hjemmekampen ligger Rudkøbing BK nummer ti med syv point og en samlet målscore på 18-16 efter seks spillede kampe ud af 26. Tåsinge f. B. ligger sidst med et point og en samlet målscore på 5-21.

Tåsinge f. B.s () fik gult kort.

Rudkøbing BKs træner har følgende kommentar: - Det blev et rigtigt bund- og lokalopgør. Vi startede lidt forsigtigt, men skulle have lukket kampen. Det fik vi ikke gjort og så blev det lidt af et hundeslagsmål, men Mads Gjerster i målet kronede en god holdindsats. Det var tiltrængt med pointene, siger Rudkøbings træner Kurt Hansen.

Fra Tåsinge f. B.s træner lyder det: - Vi er bare ikke bedre lige for tiden. Vi kæmpede godt. Men fik ikke udnyttet vores muligheder. Sådan er det, når vi ligger dernede i bunden. Det er fortjent nok, at Rudkøbing vinder. Det er ikke et godt hold, men de kæmper godt og vi er ikke dygtige nok i de afgørende situationer ,siger Tåsinges træner, Michael Sørensen.

Rudkøbing BKs næste kamp spilles søndag den 29. september kl. 11:00 på udebane mod UTOPIA, der ligger nummer fem i rækken med 13 point. Tåsinge f. B. skal også på banen søndag den 29. september kl. 11:00. Det sker på hjemmebane mod Årslev BK, der ligger nummer 11 i rækken med seks point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Juleudstilling i Nowhuset

Annonce