Annonce
Ugeavisen Øboen

Sol og Strand søger gode lokale projekter på Langeland

Lene-Marianne Nielsen, bureauchef Sol & Strand. Pr-foto
Annonce

Sol og Strand søger gode lokale projekter på Fyn, Langeland og Ærø, som savner en økonomisk håndsrækning

Helnæs Bugts Fiskeriforening, Det Danske Spejderkorps i Otterup, Bogense Handelsstandsforening og Humble-Egnens Kultur- og Borgerforening er blot nogle af de foreninger, som ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning” har støttet de seneste to år.

Nu åbner Sol og Strand igen for ansøgninger og Lene-Marianne Nielsen, der er bureauchef på kontoret i Rudkøbing, håber, at mange foreninger og ildsjæle i hele det store område, kontoret udlejer sommerhuse, vil benytte muligheden for at få del i en pulje på i alt 30.000 kroner, skriver udlejningsbureauet i en pressemeddelelse.

- Vi ved fra tidligere uddelinger, at der lokalt findes et meget stort engagement og vi ønsker tilsvarende at være en aktiv del af lokalsamfundet. Derfor er det glædeligt, at vi kan være med til at understøtte projekter, som har betydning for ikke alene fastboende men også for sommerhusejere og feriegæster, fortæller Lene-Marianne Nielsen i pressemeddelelsen.

Annonce

Kun fantasien sætter grænser

Ansøgningsfristen er 15. februar 2021, og herefter vil tre projekter blandt alle indkomne ansøgninger blive udvalgt af lokalkontoret. Det bliver efterfølgende op til ejerne af sommerhuse tilknyttet kontoret på Langeland at afgøre, hvordan pengene skal fordeles mellem de tre nominerede projekter.

Man kan sige, at det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvilke projekter man kan søge om penge til. Det eneste kriterie er, at der skal være tale om projekter i de områder, vi udlejer sommerhuse, og det vil sige på Fyn, Ærø og Langeland, siger Lene-Marianne Nielsen.

Det er muligt at ansøge via hjemmesiden: https://www.sologstrand.dk/om-os/haandsraekning_ansoegning.aspx

Sol og Strand har på landsplan afsat i alt en million kroner til projekter i de områder, hvor den fondsejede virksomhed udlejer sommerhuse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Dødsfald på Langeland

Ugeavisen Øboen

Dødsfald på Langeland

Ugeavisen Øboen

Skoleleder på Langeland og kolleger gør klar til små elever: Få sammen og ingen undervisning på tværs af klasser

Annonce