Annonce
Ugeavisen Øboen

Sommerballet på festivalplads: Den kongelige Ballet til Langeland

Arrangementet, der bliver med havet i baggrunden, er gratis at deltage i. Det kongelige Teater forventer i slutningen af april at kunne fortælle om, hvordan retningslinjerne med hensyn til corona-restriktioner vil være. Pr-foto.
Erstatning for det aflyste arrangement

RUDKØBING: Den kongelige Ballet gæster Langeland og vil give en optræden på festivalpladsen i Rudkøbing mandag 7. juni. Der bliver tale om erstatning for den forestilling, som blev aflyst sidste år på grund af coronaen.

- Jeg glæder mig over, at Det Kongelige Teater har valgt at sætte vores dejlige ø på programmet for dette års sommerballet. Det er en spændende mulighed for en kulturel oplevelse af de helt særlige – lige her på Langeland, siger borgmester Tonni Hansen (SF) i en pressemeddelelse.

Arrangementet, der bliver med havet i baggrunden, er gratis at deltage i, og det er blevet muligt med tilskud fra Kulturregion Fyn og Langeland Kommune. Der kan selvfølgelig stadig være nogle restriktioner i forhold til coronaen, som man naturligvis skal overholde. Det kongelige Teater forventer i slutningen af april at kunne fortælle om, hvordan retningslinjerne vil være.

- Det er fantastisk at kunne bringe kunst og kultur her til Langeland. Når et arrangement som Kongelig sommerballet kommer forbi, giver det os alle sammen mulighed for at mærke en smule af stemningen fra det gamle, traditionsrige teater – og endda i helt utraditionelle rammer, siger Jan Ole Jakobsen (V) i pressemeddelelsen. Han er både formand for Lærings- Social og Kulturudvalget og styregruppemedlem i Kulturregion Fyn.

Man finder festivalpladsen på Rue Mark. Folk er velkomne til at pakke en madkurv. Det hele begynder kl. 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Sølvbryllup

Ugeavisen Øboen

Dødsfald

Annonce