Annonce
Ugeavisen Øboen

Stivenner inviterer på vandretur til Oehlenschlagers bøg

Stivennerne inviterer på vandretur til Oehlenschlagers bøg. Privatfoto: Jesper Ansbæk, formand for bestyrelsen i Langelands Sti-venner
Annonce

Stengade: Sti-vennernes første vandretur, efter at regeringen igen har givet grønt lys for større offentlige arrangementer med op til 50 deltagere, finder sted søndag 28. juni.

- Vi mødes på parkeringspladsen lige syd for afgangsterminalen til Spodsbjerg-Tårs færgen kl. 10. Vi går mod nord forbi færgelejet og videre nordpå ad Øhavsstien mod Løkkeby sommerhusområde og Stengade Skov, lyder det i en pressemeddelelse, der fortsætter:

- Vi drejer mod vest ved Oehlenschlagers bøg og går mod Stengade. I Stengade drejer vi mod syd ad Slagterstræde og for enden den mod øst ad Nordre Løkkebyvej. Når vi har passeret Løkkeby sommerhusområde, går vi mod syd langs stranden, til vi er tilbage i Spodsbjerg og parkeringspladsen.

Husk madpakke, varmt tøj, regntøj og solidt fodtøj, lyder opfordringen.

Der er gode muligheder for at korte turene af – man skal blot spørge Sti-vennernes turguider.

Alle er velkomne på turene, og der er ingen tilmelding. Hvis der kommer flere end 50, er foreningen forberedt på at dele de fremmødte op i hold på maksimalt 50 personer. /anst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Udveksling på Øboen

Ugeavisen Øboen

Kusketræf på Skovsgaard

Annonce