Annonce
Ugeavisen Øboen

Træning med militær karakter: Bane på vej i Vindeby

Tviillingerne Anne og Kristian Lolk bliver instruktører for holdtræningen. PR-foto: Tåsinge GF
Vindeby kommer til at rumme den første OCR-bane i Svendborg Kommune.
Annonce

VINDEBY: Den såkaldte OCR-træning er træning med militærlignende forhindringer, som deltagerne skal forcere over, under eller henover. Om kort tid får Svendborg Kommune sin første OCR-træningsbane.

Den vil blive indviet om cirka fire uger, og byggeriet er lige nu i gang i Vindeby ved Tåsingeskolen. Det er Tåsinge Gymnastikforening, der har søgt og fået fondsmidler til banen, oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

Foreningen ønsker at følge med tiden og vil gerne give medlemmerne mulighed for at prøve kræfter med et af de hurtigst voksende træningsfællesskaber i Danmark. Forhindringerne er af varierende sværhedsgrad og har elementer af styrke, balance og teknik.

Fra omkring 1. oktober vil Tåsinge Gymnastikforening tilbyde holdtræning på banen. Det bliver den tidligere verdensmester i kajak og OL-deltager i roning Anne Lolk og hendes tvillingebror Kristian Lolk, som bliver instruktører. De har de seneste par år selv deltaget ved flere OCR-løb og på egen hånd trænet i og omkring Svendborg. De fortæller, at OCR-træningen er meget fleksibel, og med det nye træningsområde ved Tåsinge Skolen vil der være fine rammer for OCR-træningen.

Annonce

Gerne nye medlemmer

Banen bliver offentligt tilgængelig og kan derfor benyttes af alle, som har lyst til at prøve kræfter med forhindringerne på banen.

- Vi håber, at opførslen af en OCR-træningsbane på Tåsinge bliver til gavn for hele lokalsamfundet, siger Finn Weber, formand for Tåsinge Gymnastikforening, i pressemeddelelsen.

Foreningen satser på, at man med træningsfællesskabet kan tiltrække nye medlemmer.

- Vi vil gerne være en forening, der bidrager til, at så mange i lokalsamfundet som muligt har mulighed for og faciliteter til at være aktive og dyrke motion på Tåsinge, tilføjer formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Fine skud af isfugle

Ugeavisen Øboen

Ørtings brevkasse

Annonce