Annonce
Ugeavisen Øboen

Træning med militær karakter: Bane på vej i Vindeby

Tviillingerne Anne og Kristian Lolk bliver instruktører for holdtræningen. PR-foto: Tåsinge GF
Vindeby kommer til at rumme den første OCR-bane i Svendborg Kommune.
Annonce

VINDEBY: Den såkaldte OCR-træning er træning med militærlignende forhindringer, som deltagerne skal forcere over, under eller henover. Om kort tid får Svendborg Kommune sin første OCR-træningsbane.

Den vil blive indviet om cirka fire uger, og byggeriet er lige nu i gang i Vindeby ved Tåsingeskolen. Det er Tåsinge Gymnastikforening, der har søgt og fået fondsmidler til banen, oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

Foreningen ønsker at følge med tiden og vil gerne give medlemmerne mulighed for at prøve kræfter med et af de hurtigst voksende træningsfællesskaber i Danmark. Forhindringerne er af varierende sværhedsgrad og har elementer af styrke, balance og teknik.

Fra omkring 1. oktober vil Tåsinge Gymnastikforening tilbyde holdtræning på banen. Det bliver den tidligere verdensmester i kajak og OL-deltager i roning Anne Lolk og hendes tvillingebror Kristian Lolk, som bliver instruktører. De har de seneste par år selv deltaget ved flere OCR-løb og på egen hånd trænet i og omkring Svendborg. De fortæller, at OCR-træningen er meget fleksibel, og med det nye træningsområde ved Tåsinge Skolen vil der være fine rammer for OCR-træningen.

Annonce

Gerne nye medlemmer

Banen bliver offentligt tilgængelig og kan derfor benyttes af alle, som har lyst til at prøve kræfter med forhindringerne på banen.

- Vi håber, at opførslen af en OCR-træningsbane på Tåsinge bliver til gavn for hele lokalsamfundet, siger Finn Weber, formand for Tåsinge Gymnastikforening, i pressemeddelelsen.

Foreningen satser på, at man med træningsfællesskabet kan tiltrække nye medlemmer.

- Vi vil gerne være en forening, der bidrager til, at så mange i lokalsamfundet som muligt har mulighed for og faciliteter til at være aktive og dyrke motion på Tåsinge, tilføjer formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Juleudstilling i Nowhuset

Ugeavisen Øboen

7 years of Lukas Graham

Ugeavisen Øboen

Vi skændes så det brager

Ugeavisen Øboen

Min mand er blevet en hus-tyran

Ugeavisen Øboen

Følelser og fornuft

Annonce