Annonce
Ugeavisen Øboen

Turismen skal udvikles: Nyt projekt efter et stort turismeår

Langeland havde et forrygende turismeår i 2020. Også i 2013, hvor dette billede stammer fra, trak gæster. Arkivfoto: John Fredy.
Annonce

Langeland: Meget kan siges af negativt om coronaens år, 2020. Det fik dog sat gang i turismen inden for landets grænser over sommeren særligt i det sydfynske.

Derfor går de fire sydfynske kommuner og uddannelsesinstitutionen University College Lillebælt (UCL) ind i et udviklingsforløb, som skal hjælpe små og mellemstore virksomheder i området med at tiltrække flere turister i fremtiden, fortæller de i en pressemeddelelse.

Udviklingsstøtten vil derfor også finde sted på Langeland.

I dag er det Sydfynske Øhav en såkaldt geopark - et særligt udpeget naturområde, hvor man kan oplevet verdens største oversvømmede istidslandskab. Flere og flere turister har også fået øjnene op for den sydfynske perle, og det kan skabe vækst for små og mellemstore fødevarevirksomheder og turismeaktører.

Forløbet tilbyder i samarbejde med UCL, og det sætter fokus på blandt andet at styrke virksomhederne, særligt i den nye virkelighed med Covid-19. Flere områder vil blive kigget på i forbindelse med udviklingsstøtten:

• Indsigt i kunderejsen og i lokalområdet.

• Fokus på forretningsudvikling og innovation.

• Viden om værdifulde og konkrete værktøjer til øget indtjening.

• Fokus på digitale arbejdsgange (internt og eksternt.)

• Viden om sociale medier og relevant software- og teknologier.

Hvis man har en virksomhed, som kunne få gav af forløbet med en-til-en sparring, kan man kontakte UCL's repræsentant Dorte Simonsen på 61 20 95 90, eller dosi@ucl.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Dødsfald på Langeland

Ugeavisen Øboen

Skoleleder på Langeland og kolleger gør klar til små elever: Få sammen og ingen undervisning på tværs af klasser

Annonce