Annonce
Ugeavisen Øboen

Udebliver Øboen - og hvad med Mit Langeland?

Catrine Madelaire

Kære læser. Og kære jer, som ikke får Øboen i postkassen, men som gerne vil have den. Der hersker nogle gange forvirring om, hvad man egentlig skal gøre, hvis man ikke har fået Øboen, som man plejer. Eller hvis Øboen slet ikke bliver leveret. For er Øboen ikke en ugeavis for alle?

Jo, den er. Og derfor er det også ærgerligt, hvis man gerne vil læse Øboen, men ikke får den. Der kan være forskellige grunde til, at Øboen ikke kommer:

Det er FK Distribution der står for omdeling af Øboen. Ugeavisen omdeles hver onsdag/torsdag gratis til samtlige husstande på Langeland, Strynø og Tåsinge. Har du ikke modtaget Øboen torsdag inden kl. 21.00 kan du kontakte FK Distribution på 7010 4000 eller sende en mail til reception@fk.dk eller gå ind på www.fk.dk/reklamation.

Annonce

Det er dog en forudsætning, at du er fastboende og med registreret adresse. Så hvis ugeavisen udebliver – tag fat i FK distribution.

Hvis du plejer at modtage Øboen, så kan en enkelt uges udeblivelse skyldes en simpel menneskelig fejl. Og det beklager vi selvfølgelig. Hvis uheldet er ude, kan du altid læse Øboen på www.oeboen.dk. Hvis du vil have Øboen i hånden, er du meget velkommen til at komme forbi redaktionen på førstesalen i Ørstedsgade 18, få en kop kaffe, en snak og Øboen, som ligger frit tilgængeligt.

Og her bliver jeg nødt til at bede om hjælp fra jer, der ugentligt læser Øboen. Giv gerne beskeden videre, hvis nogle af jeres venner eller naboer står med det problem, men ikke er gået til redaktionen med det. Tak.

Så er der magasinet Mit Langeland, som bliver udgivet tre gange om året. Her er der mange spændende artikler om Langeland. Senest kunne man blandt andet læse om vinterbadere i Bagenkop og Langelandsrevyen.

Hvis du ikke får leveret Mit Langeland, men gerne vil have det i postkassen, kan du tilmelde dig på www.minetilbud.dk. Vælg i menuen til venstre: NejTak+ og indtast dit postnummer. Herefter kan du se de reklamer og magasiner, der udgives i det gældende område. Nederst kan du vælge: Mit Langeland. Magasinet kan i øvrigt også læses online på www.oeboen.dk, hvor du i menuen skal vælge "Tillæg og magasiner". God læselyst.


Hvis du vil have Øboen i hånden, er du meget velkommen til at komme forbi redaktionen på førstesalen Ørstedsgade 18, få en kop kaffe, en snak og Øboen, som ligger frit tilgængeligt.


Og så en opfordring her på falderebet: Hvis du har et arrangement, du gerne vil have skrevet om i Øboen, så send endelig en mail til: redaktion@oeboen.dk med et par linjer om det. Send også gerne et billede med, hvis du har. Og skriv et navn og telefonnummer på den, vi kan ringe til, hvis vi har spørgsmål.

Vi har fingeren på pulsen med mange ting på redaktionen, men vi kan ikke være alle vegne. Så derfor er det en stor hjælp for os, når I skriver eller ringer med netop det, som I synes er vigtigt kommer i avisen.

Det gælder i øvrigt ikke kun arrangementer og udstillinger, som vi får mange henvendelser om. Min opfordring gælder også erhvervsdrivende, der har noget på hjerte. Hold jer ikke tilbage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Dødsfald

Annonce