Annonce
Ugeavisen Øboen

Udveksling på Øboen

Lokalredaktør Catrine Madelaire, Langeland. Foto: Anna Stærbo. 
Annonce

Kære læser

Nogle har måske bemærket, at der den seneste tid har været nye journalistiske navne i Øboen. Og at Anna Stærbo, som er Øboens tovholder, ikke har været at se i Øboen. Det er der en god forklaring på.

På Fyns Amts Avis, som Øboen hører under, er vi nemlig rigtigt glade for at lære af hinanden på kryds og tværs af redaktionerne. Derfor rykkede journalist Finn Eriksen fra Svendborg i en kort periode til Langelandsredaktionen i foråret, mens journalist Gitte Kjeldal Rasmussen fra Langeland rykkede den modsatte vej.

Nu er turen kommet til Anna Stærbo, som her i efteråret skal prøve kræfter med svendborgenserne. Fra Svendborg har vi på Langelandsredaktionen til gengæld fornøjelsen af Ole Grubes selskab.


De kommende måneder vil det være lidt skiftende hvem af os på redaktionen, der holder snor i Øboen og vender tilbage på jeres henvendelser.


Hvad har alt det med Fyns Amts Avis at gøre med alle jer, der læser Øboen, kan I måske tænke. Det har betydning, fordi I vil støde på nye journalister i Øboen. Men vigtigst af alt skal I vide, at Anna Stærbo er på udveksling og derfor ikke er tovholder på Øboen i øjeblikket.

De kommende måneder vil det være lidt skiftende hvem af os på redaktionen, der holder snor i Øboen og vender tilbage på jeres henvendelser. Men I kan altid skrive til redaktionen@øboen.dk eller ringe til mig på 6345 2531. I kan se avisens øvrige kontaktinformationer nederst på siden her.

En anden ting, som nogle af jer måske har undret jer over, er, at I kontakter Øboen med en ide til en artikel, som vi så arbejder videre på og ender med at bringe i Fyns Amts Avis. Omvendt er der artikler, som vi kun bringer i Øboen.

Det er altid en afvejning, når vi vurderer, hvilke artikler, der egner sig bedst til en gratis ugeavis som Øboen, og hvilke artikler der egner sig bedst i Fyns Amts Avis. En af tankerne er, om en artikel er noget, som skal bringes med det samme og ikke kan vente til onsdag, hvor Øboen udkommer. For det duer ikke, at vi i Øboens spalter ikke kan følge med virkeligheden.

Uanset hvor vi ender med at bringe artiklerne, så kan I være sikre på, at vi tager stilling til det, i kommer med. Og I kan forvente en tilbagemelding fra os, når I har skrevet til os.

Vi er på redaktionen meget glade for de mange henvendelser, vi får fra jer. Og det håber vi, at I vil blive ved med. Vi er faktisk helt afhængige af, at I fortæller os om små og store arrangementer og tipper os om ting, vi skal vide. Ris og ros er som altid også meget velkommen.

Jeg og resten af redaktionen ser frem til et efterår med et godt samarbejde med jer.

Venlig hilsen Catrine Madelaire
Lokalredaktør Øboen og Fyns Amts Avis Langeland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Juleudstilling i Nowhuset

Ugeavisen Øboen

7 years of Lukas Graham

Ugeavisen Øboen

Vi skændes så det brager

Ugeavisen Øboen

Min mand er blevet en hus-tyran

Ugeavisen Øboen

Følelser og fornuft

Annonce