Annonce
Ugeavisen Øboen

Umuligt at sige, om Liam er den yngste med hole-in-one

Normalt får man i golf en flaske whisky ved hole-in-one. Af indlysende grunde kunne ni-årige Liam Skovhus ikke modtage spiritus for sin præstation, så i stedet sørgede golfklubbens formand, Annie Borch, for cola i store mængder. Foto: Michael Lorenzen

LANGELAND: Om Liam Skovhus er den yngste danske golfspiller, der har opnået et hole-in-one lader sig vanskeligt opgøre. Om overhovedet, påpeger pressechef Claus Rødgaard Thomsen, Dansk Golf Union.

Hos golfunionen registerer man ikke alle hole-in-ones, men noterer naturligvis dem, der bliver indberettet. Og man kan læse mere på internetadressen golf.dk og se de indberettede fra og med 2017.

- Lad mig slå fast, at det er en flot bedrift. Ingen tvivl om det. Jeg har selv spillet golf i over 30 år og har aldrig opnået hole-in-one. Hvis vi får en indberetning, skriver vi navnet på hjemmesiden, men der er ingen alder på den, som har præsteret slaget. Så det er enten en pige eller kvinde, dreng eller mand. Man kan i de enkelte klubber vælge at gøre mere ud af det, men det er helt op til dem, påpeger Claus Rødgaard Thomsen.

Der er 186 golfklubber tilknyttet Dansk Golf Union.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Sølvbryllup

Ugeavisen Øboen

Dødsfald

Annonce