Annonce
Ugeavisen Øboen

Vaffelhuset blandt landets bedste ishuse: - Det er megastort

Tina Rasmussen er indehaver Vaffelhuset i Rudkøbing, som er kåret som landets 4. bedste ishus i 2020.
Tina Rasmussens ishus i Rudkøbing indtager fjerdepladsen i en afstemning, om hvem der har landets bedste ishus.
Annonce

RUDKØBING: Kun overgået af tre andre ishuse er Vaffelhuset i Rudkøbing havnet på fjerdepladsen over landets bedste ishuse i 2020. Og få Fyn er Vaffelhuset nummer to ifølge hjemmesiden Opdag Danmark.

Fra 23. juni til den 7. juli har danskere kunne stemme på over 130 nominerede ishuse. Mere end 25.000 stemmer er blevet afgivet per sms i konkurrencen, hvor Iskonditoriet i Sønderborg er blevet kåret som landets bedste ishus med 3543 stemmer. Til sammenligning af Vaffelhuset i Rudkøbing fået 1370 stemmer og indtager dermed fjerdepladsen.

- Det er megastort, siger Vaffelhusets indehaver Tina Rasmussen.

- Det er fedt, at vi kan være med her på vores dejlige lange ø. Det er fantastisk, at vi kan spille sammen med de helt store, siger hun.


De sidste par dage har folk med glæde stået i kø, selvom det har blæst og regnet.

Tina Rasmussen


Hvis hun selv skal gætte på, hvad det er, de gør godt i Vaffelhuset, tror hun, det skyldes hendes hold af unge medarbejdere og ishusets hjemmelavede produkter.

- Vi får tit at vide, at vi har en fantastisk kundeservice, og så har jeg et fantastisk team bag mig. Hvis jeg ikke havde de unge mennesker, var jeg ikke, der hvor jeg er nu. Og så handler det selvfølgelig også om, at vi laver friskbagte vafler og hjemmelavet guf – og dobbelt op på kuglerne, siger hun.

Vaffelhuset i Rudkøbing er blandt landets bedste ishuse ifølge hjemmesiden Oplevdanmark.dk

Det kan være den lille ting, der gør den store forskel, mener Tina Rasmussen.

- Selvom der er megatravlt, skal det være sådan, at hver eneste kunde skal føle, at de er den eneste i butikken, siger hun.

På trods af vådt vejr på det seneste er der gang i salget af is.

- Det er faktisk lidt atypisk i forhold til, hvordan det plejer at være. Når det regner og er dårligt vejr, plejer vi ikke at have ret mange kunder end nogle, der vil have lidt kaffe og kage. Men de sidste par dage har folk med glæde stået i kø, selvom det har blæst og regnet. Det har været helt surrealistisk at se. Men det er godt, for der er en del, der skal indhentes fra coronaen, siger Tina Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Fine skud af isfugle

Ugeavisen Øboen

Ørtings brevkasse

Ugeavisen Øboen

Ørtings brevkasse

Ugeavisen Øboen

Udveksling på Øboen

Annonce