Annonce
Hotellet ligger i smukke omgivelser blandt de japanske alper. 400 meter derfra finder man den olympiske skihopsbane, der blev brugt ved vinter-OL i 1998. PR-foto: Onecollection.
Ugeavisen Ringkøbing

Se billederne: Onecollection åbner skihotel i Japan

Onecollection, som sælger Finn Juhl-møbler, har 1. december åbnet et skihotel i Japan. Hotellet er eksklusivt med en snert af dansk hygge.

Annonce
  • Hotellet ligger i smukke omgivelser blandt de japanske alper. 400 meter derfra finder man den olympiske skihopsbane, der blev brugt ved vinter-OL i 1998. PR-foto: Onecollection.
  • Hotellet har en bar og flere loungeområder, hvor man kan slappe af i de organisk designede Finn Juhl-møbler. PR-foto: Onecollection.
  • Sengene er belyst med de populære FJ-lamper. Det var i øvrigt de eneste lampe, Finn Juhl designede. PR-foto: Onecollection.
  • Sprossede vinduer og åbne lyse rum. Her er det Poetsofaen, øjebordet og 109'er stolen. Lamperne er designet af Louis Poulsen. PR-foto: One Collection.
  • Hotellet er bygget med sortmalede spær, som går igen i de fleste rum. Indenfor er stilen skandinavisk, mens maden og kulturen er japansk. PR-Foto: Onecollection.
  • Værelserne er enkelt indrettet, så man kan slappe af efter en tur på pisterne eller en gåtur i naturen. En overnatning i et af de seks dobbeltværelser koster omkring 2.500 kroner per nat. PR-foto: Onecollection.
  • Værelserne er opkaldt efter forskellige Finn Juhl møbler, som står i hvert værelse. Her er det Japanværelset, der er opkaldt efter Japanserien fra 1953, som inkluderer en stol, en skammel og en sofa. PR-foto: Onecollection.
  • Høvdingestolen er en af Finn Juhls mest kendte møbler. Her ses den med Poetsofaen i baggrunden. PR-foto: Onecollection.
  • Foto: Christer Holte
    Hans Henrik Sørensen og Ivan Hansen startede sammen Onecollection i 1990. I år 2000 overdrog Finn Juhls enke, Hanne Wilhelm Hansen, rettighederne til at producere møblerne til Onecollection. Arkivfoto.
Ugeavisen Ringkøbing

Sabine Lemire - Forfatterforedrag for børn i 4. klasse

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Vær med når dyrene slippes løs i Naturbydelen

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Gåtur ad stierne i Vedersø Klit

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Stillegudstjeneste i Ringkøbing Kirke

Ugeavisen Ringkøbing

'Jeg hedder Joop' - En autentisk fortælling om at være krigsbarn

Ugeavisen Ringkøbing

Aftencafé med fællessang og varme hveder

Ugeavisen Ringkøbing

Foredrag: Har naturen plads til alle?

Ugeavisen Ringkøbing

Klimahandledag på Naturkraft

Ugeavisen Ringkøbing

Grænseforening: Forårsmøde i Brejning med dejlig musik

Annonce