Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Ændringer på julemarkedet

Der kommer nu sider på boderne, så sælgerne i boderne bliver mere beskyttetmod vind og vejr. Samtidig er opstillingen gjort mere torveagtig, siger købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen. Foto: Mads Dalegaard

Vi har lyttet til de mange gode forslag fra folk i boderne og vores gæster, fortæller købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen

Annonce

Ringkøbing: Erfaringerne fra de to første julemarkeder har nu ført til nogle ændringer af julemarkedet på Torvet i Ringkøbing.

- Vi har flyttet rundet på boderne, så det bliver mere torveagtig. Vi har sat sider op på boderne, så folk i boderne er mere beskyttet mod vinden. Vi har også pyntet op med flere juletræer, forklarer købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen.

Han er glad for alle de positive forslag, som er kommet efter erfaringerne fra de to første julemarkedsweekender.

- Vi lytter selvfølgelig til alle gode forslag. Det er jo første gang, at vi har boderne oppe, så derfor tager vi forslag til os, siger Jacob Muldkjær Rasmussen.

Der er julemarked lørdag og søndag i denne weekend og så igen fredag og lørdag i næste weekend. Næste fredag kommer julenissen Pyrus og underholder.

- Udover julemarkedet sker der jo også en masse andre ting i byen. Der er nissespil, musik i gaderne og Julemanden kommer og deler godter ud, fortæller Jacob Muldkjær Rasmussen.

Butikkerne har åbent alle dage til og med den 23. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Masser af druer

Annonce