Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

25 år med fokus på gigt

Jubilæet sluttede med en festlig eftermiddag i Højmark Hallen, hvor Ghita Nørby og Lars Hannibal stod for underholdningen. Omkring 280 gæster deltog i arrangementet. Arkivfoto

Gigtforeningens Oplysning Kreds i Ringkøbing markerede jubilæum med kransenedlæggelse på stifterens grav.

Annonce

Ringkøbing: Gigtforeningens Oplysning Kreds i Ringkøbing har netop fejret deres 25 års jubilæum. I 1994 startede Lillian Stjernholm Sørensen fra Højmark nemlig svømmeundervisning i varmtvandsbassinet i Lem for gigtramte og folk med problemer i bevægeapparatet.

Jubilæet blev markeret med kransenedlæggelse på Lillian og Gunnar Sørensens grav for deres store indsats for foreningen. Kransen var med bånd, hvor der stod "TAK til to ildsjæle - GOK".

Derefter var der reception i Højmark Forsamlingshus, hvor foreningens 25 år blev opridset, blandt andet på fire plancher, der alle handler om livet i GOK - Ringkøbing. Plancherne er opstillet i salen.

Gigtforeningens Oplysning Kreds startede med 24 brugere - i dag er der 196, og 40 er på venteliste. Foreningen er gennem årene også kommet på de sociale medier.

Arrangementet sluttede med en festlig eftermiddag i Højmark Hallen, hvor Ghita Nørby og Lars Hannibal stod for underholdningen. Omkring 280 gæster deltog i arrangementet.

- Det blev en rigtig god og spændende optræden som vekslede mellem at Lars Hannibal spillede og Ghita Nørby fortalte og de belærte forsamlingen om, hvor vigtigt det er at man kommer hinanden ved og ikke blot så hinanden. Herefter spillede Lars Hannibal op, og Ghita Nørby derefter læste blandt andet H.C. Andersen og Jeppe Aakjær op, lyder det i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Susanne i Kurbadet

Annonce