Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Arrangør af festival i Hvide Sande: - Her kan alt lade sig gøre

Fløjtenist Michaela Hansen (t.v.) og Louise Anine Henriksen på klarinet udgør Duo Ventus, der er på programmet ved Late Summer Festival 2019 i Hvide Sande. Pressefoto
I dagene fra 12. til 16. august bliver der arrangeret Late Summer Festival i Hvide Sande, hvor programmet byder på syv koncerter.
Annonce

Hvide Sande: Ægteparret Anette og Helge Slaatto ser frem til endnu en gang at præsentere Late Summer Festival i Hvide Sande. Det sker i dagene fra 12. til 16. august:

- Hvide Sande er et helt unikt sted, som vi ser frem til at besøge endnu en gang. Udover de fantastiske omgivelser, som området tilbyder, er det et helt specielt sted at byde velkommen til lokale såvel som gæster. Her kan alt lade sig gøre, siger Anette Slaatto.

Festivalen blev lanceret første gang i 2014, hvor Late Summer Festival med stor succes blev afholdt i København. Men med en vision om at tilbyde vestjyderne og turisterne langs kysten en klassisk musikoplevelse på højt niveau valgte ægteparret, at Hvide Sande skulle danne rammerne. Målet var klart fra start - at bidrage til at mindske uligheden på den kulturelle front i Danmark.

Årets udgave af den klassiske festival præsenterer et nyt tiltag, da den færøske komponist Sunleif Ramussen har skrevet værket 'Three Phrygian Garden' specielt til Late Summer Festival 2019.

Værket opføres til åbningskoncerten mandag 12. august i Helligåndskirken, hvor DR har meldt sin ankomst.

Annonce

Koncert i bank og fyrtårn

Late Summer Festival byder i alt på syv koncerter med navne som Den Danske Klarinettrio, Duo Ventus, Michala Petri, Bjarke Mogensen og Kyoko Hashimoto.

Udover Helligåndskirken kommer der til at lyde fine toner i Vestjysk Bank, Lyngvig Fyr, Hvide Sande Sportsfiskercenter, Haurvig Kirke og på Anker Fjord Hospice.

Årets festival har et samlet budget på godt 360.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Susanne i Kurbadet

Annonce