Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Børnene må se med på skærmen, når det store juletræ bliver tændt

Torvet i Ringkøbing plejer at være fyldt med børn og voksne, når Julemanden tænder det store juletræ. Det kan ikke lade sig gøre i 2020 på grund af corona-restriktioner. I stedet bliver begivenheden streamet på handelsforeningens Facebook-side. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Med strenge corona-restriktioner kan Torvet ikke blive fyldt med børn og voksne. Derfor går julemanden on-line, når træet bliver tændt den 20. november.
Annonce

Ringkøbing: Når det kun er ti mennesker, der må samles på et sted, så kan tændingen af det store juletræ på Torvet i Ringkøbing ikke ske som sædvanligt.

Der plejer at være fyldt med børn og voksne, lige fra Julemanden bliver modtaget på havnen, går gennem V. Strandgade og kommer op på Torvet og til han tænder træet.

Det bliver anderledes den 20. november.

- I stedet for at forsamles på Torvet, kan børn og deres forældre følge med via handelsforeningens Facebook-side. Herfra sender vi klokken 18.30 og halvanden time frem, først med tænding af juletræet og bagefter med julebørnebanko, forklarer købstadschef Jacob M. Jacobsen.


I stedet for at forsamles på Torvet, kan børn og deres forældre følge med via handelsforeningens Facebook-side

Jacob M. Rasmussen, købstadschef


For at undgå at nogle forældre alligevel tager deres børn med ned i byen til tænding af juletræet, bliver hele Torvet spærret af.

I ugen op til den 20. november kan kunder afhente en bankoplade i medlemsbutikkerne.

- Der bliver et begrænset antal plader. Julemanden vil være med til at styre bankospillet, lover købstadschefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce