Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Bag Disken: Valentin har flere ting på ønskelisten for Shooters - en af dem kommer snart

Det er ikke så tit, at Valentin Stengaard Jensen selv står bag baren. Han bruger i stedet tiden på at gøre rent og gøre kasse op. Foto: Cecilie Bisgaard.
For 19 år siden overtog to mænd en bar i Vester Strandgade. I dag er Valentin Stengaard Jensen eneejer. Det betyder, at han ikke længere kan sende problemerne videre. Men det har ikke betydet, at han ikke kan balancere to fuldtidsjobs.
Annonce

Ringkøbing: To fuldtidsjob. Plus det løse. Det kan man vist roligt sige, at 44-årige Valentin Stengaard Jensen har. Mandag til torsdag arbejder han i Vestas' lagerlogistik-afdeling. Fredag, lørdag og søndag er han på Bar Shooters. Ikke fordi han står bag baren, men så gør han kasse op og gør rent.

- Jeg går utroligt meget op i rengøring. Det har de ansatte også fundet ud af, griner han.

I september i år 2000 overtog Valentin Stengaard Jensen og en kammerat baren i Vester Strandgade. De seneste to år har han været eneejer.

- Jeg arbejder mere end fuld tid begge steder. Jeg er her tit, også mere end jeg har været i mange år. Nu er jeg kun mig selv, så når der er et problem, er jeg nødt til at løse det. Jeg kan ikke bare skubbe det videre, siger han.

Valentin Stengaard Jensen

  • 44 år
  • Gift med Janne Stengaard
  • De har sammen de tre drenge André, Luca og Tristan, der alle er vilde med at spille håndbold
  • Har dyrket boksning i mange år og er stadig involveret i Ringkøbing Bokseklub
  • Uddannet maskinsnedker og inden for lager og logistik
  • Har været på Vestas i snart 15 år
Annonce

Har ondt af de unge

I en periode fra 2008 til 2011 ejede Valentin Stengaard Jensen og Henrik Andersen også et diskotek i samme gade.

- Men der kom nye regler i Ringkøbing-Skjern Kommune, der betød at unge under 18 år ikke længere måtte være på beværtningerne. Vi prøvede at holde åbent, men efter et halvt år måtte vi give op. Nu hvor jeg kun har ét sted, er jeg glad for reglen, men jeg har ondt af de unge. I stedet for at have et sted at være, så mødes de jo rundt omkring på gaderne i stedet for, siger Valentin Stengaard Jensen.

Men den regel betyder ikke, at Shooters mangler kunder.

- Handelsskolen og gymnasiet er utroligt gode til at besøge os. Vi har altid fuldt hus, når gymnasierne holder fest. J-dag er også en god by-dag, men de største dage er anden juledag og nytårsaften. Vi er jo nok stedet for de unge, siger han.

- Vi havde en gammel elevfest, der stak helt af. Der var vi nødt til at være syv-otte på arbejde. Så stor er baren jo heller ikke. Der er en tendens til, at de store dage bliver større, men til gengæld bliver der længere mellem dem, siger han.

Annonce

Vigtigt med gode ansatte

Valentin Stengaard Jensen rejser meget med sit arbejde ved Vestas. Han har været med til at starte en fabrik op i Rusland i år. Han har også været en tur i Australien i sommer, og tidligere har han rejst en del i Brasilien.

- Det er blevet til mange rejsedage de sidste tre år. Men det er et godt job med gode kollegaer. Jeg er utroligt glad for mit job på Vestas, og når jeg er væk, så er min hustru nogle gange nede på Shooters. Men mit personale ved, at de altid kan ringe. Dag og nat, siger han og fortsætter:

- Jeg har nogle gode folk, og jeg stoler meget på de ansatte. Hvis ikke jeg gjorde det, så kunne jeg jo stå og glo ned i pengekassen, hver gang jeg var her. At man kan stole på sine ansatte, er det vigtigste.

Valentin Stengaard Jensen har siden år 2000 ejer Shooters. De sidste par år har han været ene ejer. Så han har nok at se til med baren og et fuldtidsjob på Vestas. Foto: Cecilie Bisgaard.
Annonce

Flere ting på ønskesedlen

Da Valentin Stengaard Jensen og Henrik Andersen overtog baren i år 2000 var den væsentligt mindre, end den er i dag. I 2007 byggede de til med nye toiletter og flere siddepladser. Og der er flere ting i vente.

- Jeg har planer om at lave det her om til sofagrupper, siger Valentin Stengaard Jensen og peger på en række borde med hver fire stole omkring sig langs væggen med vinduer, der vender ud mod Vester Strandgade.

- Det står øverst på ønskelisten. Jeg vil også gerne lave dansegulvet om, så der kommer flere siddepladser langs væggen, og der i stedet bliver dansegulv her midt i, forklarer barejeren, mens han kigger på gulvet mellem baren og vinduerne.

Der er også andre ting på vej til Shooters. Valentin Stengaard Jensen har flere drømme for stedet, men det er stadig i overvejelsesfasen. Det er cocktails dog ikke.

- Når personalet nu får idéer, så er man jo nødt til at høre efter, griner han og fortsætter:

- Nogle af de ansatte er ved at lægge sidste hånd på det nye drinkskort. Når det er færdigt vil det være muligt at købe cocktails indtil midnat.

Snart bliver Bar Shooters' drinkskort udvidet med cocktails. Foto: Cecilie Bisgaard.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Susanne i Kurbadet

Annonce