Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Bestil og hent på DIT bibliotek…

Bestil og hent
Du kan stadig låne på biblioteket. Bestil på hjemmesiden eller via app'en og få dit lån udleveret i døren til biblioteket.

Klumme: Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne har netop udgivet et nyt arrangementsprogram med en perlerække af kulturelle tilbud. Men det er svært at fejre begivenheden, når vi desværre indleder sæsonen med en lang række aflysninger grundet corona-situationen. I stedet er vi glade for at kunne tilbyde muligheden ’Bestil og hent’…

Annonce

Sæsonen indledes med aflysninger

Det er ikke helt nemt at drive bibliotek og være kulturarrangør i øjeblikket. Nye restriktioner, stramninger og nedlukninger få uger frem ad gangen gør, at vi som så mange andre hele tiden må tilpasse os. Derfor møder du desværre også en lang række aflysninger, når du slår op i vores nye program, som er tilrettelagt i efteråret, men netop udkommet her d. 12. januar. Aflysningerne er pt gældende til og med uge 7 og inkluderer dermed alle børnearrangementer i vinterferien og sæsonens første store forfatterforedrag med Stine Pilgaard mandag d. 8. februar.

Bestil og hent
Annonce

Du kan stadig låne bøger

Men midt imellem alle de ting vi ikke må – så har vi også set muligheden for at tilbyde vores lånere muligheden ’Bestil og hent’. Du logger blot ind på riskbib.dk hjemmefra eller benytter appen Biblioteket, hvorfra du reserverer de materialer, du gerne vil låne. Når du så får besked fra os, om at materialerne er klar til afhentning, så kan du få det udleveret ved døren til DIT bibliotek. Du skal blot ringe til os, når du står ved døren, hvor du også kan aflevere lånte materialer i postkasserne.

Allerede nu har flere hundrede benyttet muligheden, som er blevet vældig godt modtaget. Bestil og hent muligheden fortsætter indtil vi igen kan åbne dørene til bibliotekerne.

Annonce

Se arrangementerne online

Er du trods aflysninger nysgerrig på hvad programmet indeholder af spændende kulturarrangementer, så besøg riskbib.dk og se mere. Bl.a. finder du et foredrag med Hans Tyrrestrup, forfatterforedrag med Leif Davidsen, Pernille Juhl og Anne Lise Marstrand-Jørgensen samt foredrag med Den Plantebaserede sygeplejerske.

I marts kan du deltage i en gratis live-streaming fra Krimimessen Horsens og i maj kan du få viden, råd og svar på dine spørgsmål om elbiler ved arrangementet Sæt strøm til transporten og herudover fortsætter efterårets succes Ud at går med litteratur – denne gang i både Ringkøbing og Videbæk. Du finder også vores nye arrangementer med fællessang for familier samt alle øvrige børnearrangementer.

Annonce

Riskbib.dk – altid opdateret

På riskbib.dk kan du til enhver tid holde dig opdateret omkring arrangementerne og vi opfordrer dig derfor til altid at besøge hjemmesiden for eventuelle ændringer forud for et arrangement. Her kan du også finde aktuelle åbningstider og læse om de muligheder bibliotekerne tilbyder netop nu.

Netop nu - de 10 mest populære:

1. Stine Pilgaard: Meter i sekundet

2. Sara Blædel: Den tavse enke

3. Anders Agger: Kærlighed

4. Katrine Engberg: Isola

5. Camilla Läckberg: Vinger af sølv

6. Lise Ringhof: Det er de danske som flygter

7. Ida Jessen: Kaptajnen og Ann Barbara

8. Camilla Läckberg: Nådeløse kvinder

9. Anne-Grethe Bjarup Riis: I Guds rige

10. Kirsten Thorup: Indtil vanvid, indtil døden

Velkommen til den nye sæson! Vi ses forhåbentligt snart igen på DIT bibliotek. Besøg riskbib.dk og se mulighederne for at bestille, hente og aflevere materialer under nedlukningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce