Annonce
Udlevering af bøger foregår helt Corona-sikkert, her på på Skjern Bibliotek hvor biblioteksmedarbejder Inger Mortensen udleverer bøger til Annette Bjerg Cuordileone. Foto: Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne
Ugeavisen Ringkøbing

Bestil og hent: Stor succes for Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne

Glade lånere gør flittigt brug af bibliotekernes corona-udlånsordning
Annonce
  • Udlevering af bøger foregår helt Corona-sikkert, her på på Skjern Bibliotek hvor biblioteksmedarbejder Inger Mortensen udleverer bøger til Annette Bjerg Cuordileone. Foto: Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne
  • Kirsten Pedersen, Rindum:Hvad bringer dig her forbi i dag?- Jeg skal aflevere en bog og hente en bog, jeg har bestilt.Har du brugt ordningen før?- Ja, det er vist 3. gang jeg bruger det.Hvordan synes du, det fungerer med at bestille og hente?- Jeg synes, det fungerer perfekt. Jeg savner ikke, at biblioteket har åbent, for jeg har ikke rigtigt brugt det før. Men måske det her giver blod på tanden til at fortsætte med at bruge det. Det er den kolde tid og coronaen, der har fået mig til at bruge ordningen, nu hvor man ikke rigtigt kan se andre mennesker. Ud over at læse så strikker jeg også. Det er en god kombination.”
  • Anna Maria Rindom, Rindum, har coronahår og ønsker ikke foto i avisen. Hun får her sine bøger ud gennem bibliotekets vindue. Foto: Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne:Hvad bringer dig her forbi i dag?- Jeg skal både aflevere og låne nogle bøger til fritidslæsning.Har du brugt ordningen før?”Ja, jeg har brugt ordningen to til tre gange før.Hvordan synes du, det fungerer med at bestille og hente?- Jeg synes det fungerer helt fantastisk. Jeg har også brugt biblioteket tidligere, og jeg savner det. Men det her fungerer som en OK erstatning.
  • Berit Kok, Ringkøbing:Hvad bringer dig her forbi i dag?- I dag skal jeg hente nogle magasiner, men jeg har tidligere også hentet bøger.Har du brugt ordningen før?- Ja, jeg kommer her tit. Det er skrækkeligt, at bibliotekerne er lukkede. Jeg bruger ellers bibliotekerne meget. Det er nok 5. gang, at jeg er her for at hente noget. Min voksne datter bruger det også.Hvordan synes du, det fungerer med at bestille og hente?- Det fungerer fint. Nej, ved nærmere eftertanke vil jeg sige godt. Rigtig godt. Det er dejligt, at vi har muligheden for det, og at åbningstiderne er udvidede i forhold til i starten (perioden omkring jul), hvor man kun kunne hente materialer indtil kl. 13.”
Ugeavisen Ringkøbing

Foredrag: Har naturen plads til alle?

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Klimahandledag på Naturkraft

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Grænseforening: Forårsmøde i Brejning med dejlig musik

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Fynske Malere og varme hveder. Kunstforedrag v. Tina Anette Madsen

Ugeavisen Ringkøbing

Åbning af vandre- og cykelruter i Fjelstervang

Ugeavisen Ringkøbing

Hvad har det af betydning for udsatte børn og unge, at de føler sig forstået?

Ugeavisen Ringkøbing

Norden i ord og toner med Willy Egmose

Ugeavisen Ringkøbing

Kender du sangen? Syng de nye sange i Højskolesangbogen

Ugeavisen Ringkøbing

Koncert med kor og lokale gæster på Fiskeriets Hus

Ugeavisen Ringkøbing

Pilgrimsvandring fra Hoven Kirke

Ugeavisen Ringkøbing

90'er fest med The Boyband på Generator

Annonce