Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Bibliotekerne byder på masser af oplevelser og arrangementer

Ud over at være en samling af materialer til udlån og et sted for formidling af kultur, så er bibliotekerne også et samlingssted for mennesker – også her i en coronatid.
Annonce

Klumme: Højsæsonen for arrangementer på Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne er så småt ved at være over os. I de kommende måneder vil bibliotekerne derfor summe ekstra meget af liv – og vi elsker det! Med afvikling af mere end 60 arrangementer for børn og voksne i den kommende efterårssæson beviser vi igen at biblioteket er et sted for alle – både store og små.

Annonce

Næsten udsolgt

Torsdag d. 1. oktober kl. 19.00 gæster DR’s korrespondent Steffen Gram Skjern Bibliotek med oplægget: Kan en demokratisk kandidat vælte Trump? Her vil Gram bringe os up to date med den aktuelle valgsituation i USA forud for valget d. 3. november. Mandag d. 5. oktober kl. 19.00 gæster den dansk-kurdiske succesforfatter Sara Omar Ringkøbing Rådhushal, hvor hun vil fortælle om romanerne Dødevaskeren og Skyggedanseren. Har du sikret dig billet til Sara Omar, så mød op i god tid pga. sikkerhedskontrol ved indgangen. Besøg riskbib.dk for billetter til Gram og Omar, men skynd dig – der er kun ganske få billetter tilbage.

Annonce

Bogen der forandrede Holgers liv

På Skjern Bibliotek glæder vi os til at byde velkommen til Holger Clemmen Andersen, som gæster biblioteket med sit foredrag Den enoghalvfjerdsårige der læste en bog om Afrika og forsvandt. Det bliver et personligt foredrag om bogen Damernes detektivbureau nr. 1, der ændrede Holgers liv og om hans oplevelser i Botswana, som han besøgte efter at have læst bogen. Foredraget krydres med et væld af billeder. Det sker torsdag d. 24. september kl. 19.00. Bestil billet på riskbib.dk - 25 kr.

Annonce

Sæsonens første erindringscafé

Tirsdag d. 29. september kl. 14.30 tager vi hul på endnu en række af hyggelige og nostalgiske erindringscaféer, når Niels Aage Thomsen fra Hoven vil fortælle om Hoven cyklende Højskole. Det er gratis, men som noget nyt, skal man huske at bestille billet på riskbib.dk forud for arrangementet. Det sker på Tarm Bibliotek.

Annonce

Sæsonens første bogcafé

Onsdag d. 7. oktober kl. 10.30 afholder vi så sæsonens første bogcafé. Det sker også på Tarm Bibliotek. Her har bibliotekarerne fundet et par håndfulde gode bøger frem med temaet befrielse. Bestil gratis billet og tjek også riskbib.dk for bogcaféer på vores øvrige biblioteker.

Annonce

EU’s landbrugspolitik

Torsdag d. 8. oktober kl. 19.00 sætter Jørgen Eivind Olesen, som er professor i agroøkologi bl.a. fokus på hvordan landbruget kan forventes at tilpasse sig store danske klimaambitioner, den fælles EU landbrugspolitik og EU Kommissionens nye grønne tiltag. Bestil gratis billet på innovest.dk.

Mandag d. 19. oktober kl. 19.00 er der broderiworkshop på Videbæk Bibliotek. Her vil Kirsten Kolby undervise og inspirere med forskellige teknikker. Køb billet på riskbib.dk -50 kr.

Annonce

Dinosaurer og andre oplevelser i børnehøjde

Som altid er der i den kommende periode også masser af oplevelser på bibliotekerne for børnene. Oplev bl.a. børneforestillingen HOV! for de 0 til 4 årige eller kom til et foredrag om dinosaurer for 6 til 12 årige. De 3 til 8 årige kan også møde Carmen og Casper eller komme til en aktiv koncert med SKRALLEBANG.

Hold dig opdateret med bibliotekernes mange tilbud og arrangementer på riskbib.dk.

Netop nu - de 10 mest populære:

1. Stine Pilgaard: Meter i sekundet: roman

2. Kim Faber: Satans sommer: krimi

3. Julie Hastrup: Vildskud: krimi

4. Mari Jungstedt: Jeg kan se dig: kriminalroman

5. Maria Helleberg: Søstrene fra Thy: roman

6. Leif Davidsen: Forræderens børn

7. Lucinda Riley: Sommerfugleværelset

8. Kirsten Thorup: Indtil vanvid, indtil døden: roman

9. Lucinda Riley: Solsøsteren: Electras historie

10. Iben Mondrup: Tabita

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce