Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Birte Fenger tilbyder clairvoyance og healing

Birthe Fenger tilbyder clairvoyance og healing fra sin klinik i Plesnerhus. Foto:Jørgen Kirk

Hun fungerer som et medie og får åndelig guiding fra mestre og kære afdøde. Hendes ønske er at hjælpe andre, så de får det bedste ud af deres liv og potentiale.

Ringkøbing: - Jeg arbejder bevidst clairvoyantisk, når jeg behandler, og via denne clairvoyantiske åbning oplever jeg, at denne guidning gør klienten bevidst om de ting, der skal til for at ændre en situation, så vedkommende selv kan handle. Dermed er det selvhelbredende, fortæller Birte Fenger.

Hun har i flere år tilbudt Clairvoyance og Healing i Herning, men er flyttet til Ringkøbing og har nu klinik i Plesnerhus i Østergade i Ringkøbing.

- Her er jeg tættere på havet, lyset og naturens kræfter, forklarer hun.

Hendes klienter kommer til hende for at få belyst forskellige problemstillinger.

- Det kan være omkring job, kærlighed, relationer, sorg, depression, stress, helbred og psyke. Det kan være barnet med ADHD eller krigsveteranen med posttraumatisk stress. Det kan også være enken, der har spørgsmål om vedkommendes kært afdøde. Enhver udfordring i livet er visdom der skal tilegnes. Min vision er at skabe en alternativ, individuel og personlig bevidstgørelse hos klienten. En bevidstgørelse der understøtter/skaber personlig udvikling, siger Birte Fenger.

Hun tilbyder også Reiki-healing.

- Reiki-healing er en flere tusinde år gammel japansk metode, hvor behandleren kanaliserer en Universel ren livsenergi til klientens energibaner, i øvrigt de samme energibaner som benyttes ved akupunktur. Formålet med Healingen er at skabe en balance i klientens energisystem og aktivere selvhelbredende mekanismer, oplyser Birte Fenger.

Det er min erfaring at Healingen ikke kan stå alene, for alle problemstillinger handler om det hele menneske og derfor er samtalen og guidningen vigtig at have med.

Birte Fenger er uddannet Reiki-mester, hvilket betyder, at hun må uddanne andre i Reiki-healing.

Som barn er Birte Fenger opvokset med den mere traditionelle kristne tilgang til det guddommelige.

- Jeg fandt tidligt i livet ud af, at jeg kunne kommunikere med den åndelige verden. Siden udviklede og trænede jeg min intuition kraftigt, så jeg kunne åbne op for denne guddommelige energi i universet, og dermed være kanal for hvem der ønskede guidningen herfra, forklarer Birte Fenger.

Hun mener, at alle religioner kommer fra den samme guddommelige kilde.

Birte Fenger har i mange år arbejdet som sygeplejerske på Regionshospitalet i Herning og sideløbende arbejdet med alternativ behandling.

Birte Fenger har blandt andet ofte været på et spirituel college i England og har desuden være i Indien flere gange.

Ud over personlig og individuel rådgivning arrangerer Birte Fenger også kurser i Reiki-healing.

Hun holder desuden kurser i meditation i multirummet i Vesterhavshallen på udvalgte onsdage. Find informationerne på hendes hjemmeside www.fenghouse.dk

Birte Fenger

Uddannet sygeplejerske og Reiki-mester.

Tilbyder personlig clairvoyance og healing.

Arrangerer kurser i meditation og healing

Birthe Fenger er flyttet fra Herning til Ringkøbing for at være tættere på naturen. Foto: Jørgen Kirk
Birthe Fenger tilbyder Reiki-healing, en flere tusinde år gammel metode.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce